Αργεντινή-Χιλή 1-1: Σάντσις και Μπράβο σταμάτησαν τον Μέσι – Δείτε τα γκολ

Αργεντινή-Χιλή 1-1: Σάντσις και Μπράβο σταμάτησαν τον Μέσι – Δείτε τα γκολ

Η Αργεντινή έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή του ομίλου της Λ. Αμερικής για τα προκριματικά του Παγκοσμίου του 2022 - Τιμήθηκε ο Μαραντόνα

argentina-chile_1-1
Η Αργεντινή είχε την ευκαιρία να προσπεράσει τη Βραζιλία στην κορυφή του ομίλου της Λατινικής Αμερικής για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022, όμως ο Αλέξις Σάντσες και ο Κλαούντιο Μπράβο για την Χιλή είχαν διαφορετική άποψη.

Ο Λίονελ Μέσι στο 24ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στην Εθνική ομάδα της χώρας του με εύστοχο πέναλτι.  


Οι Χιλιανοί διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την απόφαση του διαιτητή να σφυρίξει μετά απο αρκετά λεπτά το πέναλτι, αλλά το VAR ήταν αυτό που έδωσε τη δυνατότητα στους Αργεντίνους να κάνουν το 1-0.




Η Χιλή απάντησε στο 36ο λεπτό όταν μετά από ένα φάουλ, η μπάλα βρέθηκε στην μικρή περιοχή της Αργεντινής, με τον Αλέξις Σάντσες να εκμεταλλεύεται το γύρισμα του Μέντελ και να πλασάρει εύστοχα για το 1-1.

Κλείσιμο


Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες για 2ο γκολ όμως ο Κλαούντιο Μπράβο είχε... κατεβάσει ρολά και έτσι άφησε την Αργεντινή στην 2η θέση με 11 βαθμούς (έναν λιγότερο από  την 1η Βραζιλία), ενώ η Χιλή ανέβηκε στην 6η θέση με 5 βαθμούς.



Πριν την έναρξη του αγώνα στο «Estadio Único Madre de Ciudades» οι παίκτες της Αργεντινής παρέστησαν στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Ντιέγκο Μαραντόνα έξω από το γήπεδο.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης