Τι οδηγούν Τσιτσιπάς και Djokovic στο Roland Garros;

Τι οδηγούν Τσιτσιπάς και Djokovic στο Roland Garros;

Στη μάχη του Roland Garros ετοιμάζεται να ριχτεί ο Τσιτσιπάς, για τις μετακινήσεις του οποίου θα φροντίζουν αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα...

Στιγμιοτυπο_2021-05-27__2_56_09_μμ

Ειδικότερα, η Peugeot ως επίσημος υποστηρικτής του τουρνουά τένις, γνωστού σαν ‘French Open’, αναλαμβάνει για 38η χρονιά τις μετακινήσεις των παικτών, των VIPs και των οργανωτών. Για πρώτη φορά μέσα στο 2021, η μάρκα θα διαθέτει ένα στόλο αποτελούμενο και από 100% ηλεκτρικά μοντέλα, καθιστώντας το French Open στο πρώτο αθλητικό γεγονός παγκοσμίως που σχετίζεται με την αμιγώς ηλεκτρική κινητικότητα.

Ειδικότερα, ο στόλος της Peugeot θα αποτελείται από 162 αυτοκίνητα. Τα δύο τρίτα θα είναι με υβριδική-επαναφορτιζόμενη τεχνολογία και τα υπόλοιπα θα είναι αμιγώς ηλεκτρικά , επιτυγχάνοντας ένα εξαιρετικά χαμηλό αποτύπωμα άνθρακα: ο μέσος όρος των εκπομπών του CO2ανά αυτοκίνητο, βρίσκεται μόλις στα 22,7 gr/km, τιμή που είναι 7,5 φορές χαμηλότερη σε σύγκριση με το 2019.

Η θεαματική αυτή μείωση των εκπομπών επιδεικνύει την πλούσια γκάμα της Peugeot σε ό,τι αφορά τα φιλικά προς το περιβάλλον μοντέλα με τις χαμηλές εκπομπές του CO2.


ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης