La Liga, Μπιλμπάο-Ρεάλ 0-1: Ελπίζει, αλλά δεν είναι στο χέρι της - Δείτε το γκολ

La Liga, Μπιλμπάο-Ρεάλ 0-1: Ελπίζει, αλλά δεν είναι στο χέρι της - Δείτε το γκολ

Η Ρεάλ πέρασε από το Μπιλμπάο με το γκολ του Νάτσο, κρατούσε για 88 λεπτά στην κορυφή, αλλά το γκολ του Σουάρες έδωσε τη νίκη στην Ατλέτικο και το πρωτάθλημα δεν είναι στο χέρι της - Περιμένει την τελευταία αγωνιστική δώρο από τη Βαγιαδολίδ για να κατακτήσει τον τίτλο - Στην Ευρώπη οι Σοθιεδάδ, Μπέτις και Βιγιαρεάλ, αγωνία για την παραμονή, υποβιβάστηκε η Έιμπαρ

casemirorealll
Η Ρεάλ έφυγε με τη νίκη από το «Σαν Μαμές», επικρατώντας εκτός έδρας της Μπιλμπάο με το γκολ του Νάτσο. Δεν κρατά, ωστόσο, την τύχη για τον τίτλο στα χέρια της. Την κρατούσε για 88' λεπτά, μέχρι να σκοράρει δηλαδή ο Σούαρες και να στείλει ξανά την Ατλέτικο στην κορυφή.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cbew21dhxevl-sf)


Η Ρεάλ είχε την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου μέρους, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στο γκολ. Μάλιστα η πίεση ψηλά από την Μπιλμπάο, δημιούργησε προβλήματα στους «μερένγκες». Στο 27ο λεπτό η ομάδα της Μαδρίτης ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Μορθίγιο μετά από σέντρα του

Στο 43ο λεπτό ο Μπερενγκέρ εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα όμως πέρασε λίγο έξω από την εστία του Κουρτουά. Στο 57' ο Μόντριτς είχε την ευκαιρία, αλλά ο Ουνάι Σιμόν δεν το επέτρεψε. Στο 61ο λεπτό ο Καζεμίρο έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ουνάι Σιμόν.

Τα κατάφερε στο 68' με τον Νάτσο! Ο Καζεμίρο έκανε τη σέντρα, ο Μπενζεμά (ήταν σε θέση οφσάιντ και ελέγχθηκε κατά πόσο επηρεάζει τη φάση από τον VAR) άνοιξε τα πόδια και ο Νάτσο την έστειλε στα δίχτυα! Στο 83ο λεπτό ο Βέσγα άγγιξε την ισοφάρισε, αλλά η κεφαλιά που έπιασε πέρασε λίγο έξω από την εστία του Κουρτουά.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ουνάι Σιμόν, Ντε Μάρκος, Άλβαρεθ, Μαρτίνεθ, Μπαλενθιάγα, Μπερενγκέρ, Γκαρθία (65' Βέσγα), Βενθεδόρ (73' Ιμπάι), Μορθίγιο (65' Ραούλ Γκαρθία), Ουίλιαμς (65' Βιγιαλίμπρε), Σάνθετ (72' Ουνάι Λόπεθ).

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Οντριοθόλα, Μιλιτάο, Νάτσο, Μιγκέλ Γκουτιέρεθ, Βαλβέρδε, Καζεμίρο, Μόντριτς, Ροντρίγκο (77' Αζάρ), Μπενζεμά, Βινίσιους (59' Ασένσιο).

Αμετάκλητα ευρωπαίες Σοσιεδάδ, Μπέτις, Βιγιαρεάλ

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cbevy96et6p5-sf)

Η Θέλτα μπορεί να έκανε το διπλό στην Μπαρτσελόνα, αλλά από τη στιγμή που Σοσιεδάδ, Μπέτις και Βιγιαρεάλ πήραν τα δικά τους τρίποντα, ολοκληρώθηκε και μαθηματικά η τριάδα που θα ακολουθήσει στην Ευρώπη την τετράδα του Champions League. Βέβαια, τεράστια έκπληξη προκαλεί το τρομερό 4-0 της Βιγιαρεάλ επί της Σεβίλλης. Τη ζημιά την έκανε στην πρώην ομάδα του ο Κάρλος Μπάκα με ένα σπάνιο χατ τρικ (34', 47', 79'), ενώ ενδιάμεσα (66') ο Ζεράρδ Μορένο χτυπούσε για ακόμα μία φορά στην καλύτερη σεζόν της καριέρας του.

Με τεσσάρα (4-1) καθάρισε και η Σοσιεδάδ τη Βαγιαδολίδ. Μάλιστα την είχε διαλύσει στο ημίωρο (6', 16' Ισάκ, 28' Νταβίδ Σίλβα, 35' πεν. Γιανουζάι), με το γκολ του Ντε Σόουζα στο 82' να μην βοηθάει τους ηττημένους, που στο -2 από την παραμονή, υποδέχονται την Ατλέτικο, η οποία κυνηγάει τον τίτλο. Τουλάχιστον, για τη Βαγιαδολίδ υπάρχει ελπίδα και γι αυτό φρόντισε με το 1-0 επί της Ουέσκα η Μπέτις (57' πεν. Μπόρχα Ιγλέσιας). Τώρα απομένει να φανεί ποια από τις τρεις θα τερματήσει 7η και θα πάει στην Conference League.

Στη Segunda η Έιμπαρ, στο χείλος υποβιβασμού η Βαγιαδολίδ, ελπίζει η Έλτσε

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cbevy95rycs9-sf)

Η Έιμπαρ γνώρισε τη συντριβή (4-1) στο «Μεστάγια» από τη Βαλένθια και αποχαιρέτησε την Primera. Από την επόμενη σεζόν θ' αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία. Πρωταγωνιστές για τις «νυχτερίδες» ο Γκονσάλο Γκέδες και ο Σέρτζι Σολέρ. Σκόραραν από δύο γκολ έκαστος, ενώ οι Βάσκοι είχαν μόνον μία απάντηση με τον Χιλ.

Σε δεινή θέση βρίσκεται και η Βαγιαδολίδ, η οποία συνετρίβη στο Σαν Σεμπαστιάν από τη Σοθιεδάδ με τεσσάρα (4-1). Χρειάζεται ένα θαύμα, να νικήσει δηλαδή την Ατλέτικο και να της κόψει το πρωτάθλημα. Ενδεχομένως, ωστόσο, κι αυτό να μην αρκεί. Σπουδαίο διπλό (1-3) για την Έλτσε με ανατροπή μάλιστα στο Κάντιθ.

Έπιασε στους 33 βαθμούς την Ουέσκα, η οποία γνώρισε την ήττα (1-0) στη Σεβίλλη από την Μπέτις. Υστερεί, ωστόσο, στην ισοβαθμία χάνει από την ομάδα του Δημήτρη Σιόβα που έχει το πάνω χέρι.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα 

Κωπηλασία: Χρυσό και πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για την Αννέτα Κυρίδου

Γιάννης Λαγός: Θα είναι «συγκάτοικος» στο ίδιο κελί με τον πυρηνάρχη του Περάματος της ΧΑ

Ινδία: «Ξεβράζει» πτώματα ο Γάγγης - Στους 4.077 οι θάνατοι από κορωνοϊό το προηγούμενο 24ωρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης