Συμφωνία με Μπουχαλάκη, κοντά και με Χολέμπας ο Ολυμπιακός

Συμφωνία με Μπουχαλάκη, κοντά και με Χολέμπας ο Ολυμπιακός

Μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας αναμένονται εξελίξεις στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Ανδρέα Μπουχαλάκη, ενώ ο Ολυμπιακός θα προσφέρει νέο συμβόλαιο και στον Χοσέ Χολέμπας.

olympiacos
Πέρα από τα ζητήματα που αφορούν την ενίσχυση της ομάδας, στον Ολυμπιακό ετοιμάζονται να προχωρήσουν και τα θέματα των ανανεώσεων των συμβολαίων που λήγουν τις επόμενες μέρες ή τον επόμενο χρόνο.

Στη συγκεκριμένη κατηγορία ανήκουν ο Ανδρέας Μπουχαλάκης και ο Χοσέ Χολέμπας.

Με τον Κρητικό μέσο φαίνεται πως υπάρχει συμφωνία σε όλα, με τον διεθνή άσο να παίρνει σημαντική αύξηση στις απολαβές του και παράλληλα το νέο συμβόλαιο να λήγει το 2024.

Το τυπικό σκέλος της υπόθεσης φαίνεται πως θα ανακοινωθεί μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο οποίος είναι προγραμματισμένος το άλλο Σάββατο (22 Μαΐου) στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Σε ό,τι αφορά τον Χολέμπας, ο 36χρονος μπακ κατάφερε να βοηθήσει σε μία απαιτητική σεζόν και φαίνεται πως η διοίκηση μετά το «πράσινο φως» του Πέντρο Μαρτίνς θα τον επιβραβεύσει με έναν ακόμη χρόνο. Και αυτή η περίπτωση φαίνεται πως θα έχει εξελίξεις μετά τον τελικό του Κυπέλλου, όμως θεωρείται δεδομένο πως θα υπάρξει θετική κατάληξη.

Πηγή: www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης