Πίστη για Ντα Σίλβα, εξετάζεται και φορ από Γαλλία

Πίστη για Ντα Σίλβα, εξετάζεται και φορ από Γαλλία

Στην ΑΕΚ έχουν συγκρατημένη αισιοδοξία για την απόκτηση του Νταμιάν Ντα Σίλβα, αλλά κοιτάζουν στη Γαλλία και για επιθετικό.

Screenshot_2021-05-14_Πιστη_για_Ντα_Σιλβα__εξεταζεται_και_φορ_απο_Γαλλια
Η ΑΕΚ φαίνεται πως είναι αποφασισμένη να αποκτήσει τον Νταμιάν Ντα Σίλβα, καθώς θεωρεί πως ο άσος της Ρεν είναι ο ιδανικός για να ηγηθεί της άμυνάς της την επόμενη σεζόν. Οι Γάλλοι μιλούν για εξαιρετική πρόταση τριετούς συμβολαίου έναντι συνολικά 2,1 εκατ. ευρώ. Τόσο τα χρήματα, όσο και η διάρκεια του deal αντιμετωπίζονται απόλυτα θετικά από τον 32χρονο άσο, που όμως ακόμη δεν έχει λάβει την απόφασή του και εξετάζει τις επιλογές του. Οι «κιτρινόμαυροι» αισιοδοξούν πως θα ακούσουν το μεγάλο «ναι» γνωρίζοντας όμως ότι και ο ανταγωνισμός που έχουν να αντιμετωπίσουν είναι μεγάλος.

Στο μεταξύ, η «Ένωση» έχει τα μάτια της στραμμένα στη γαλλική αγορά και για σέντερ φορ. Όπως αναφέρει η «Ώρα των Σπορ», ο Στάθης Ταυλαρίδης κατά την επίσκεψή του στη Γαλλία θα παρακολουθήσει κι ενδεχομένως θα κάνει κι επαφές με έναν σέντερ φορ που έχει τεθεί στα υπόψη της ομάδας. Η ΑΕΚ θέλει να αποκτήσει έναν επιθετικό κλάσης για να καλύψει το κενό που θα προκύψει από την όπως όλα δείχνουν σίγουρη αποχώρηση του Νέλσον Ολιβέιρα.

Στην ΑΕΚ έχει προταθεί και ο εξτρέμ (που παίζει κυρίως στα αριστερά) Βίλι Σεμέδο. Ο 27χρονος Γάλλος, που είναι διεθνής με το Πράσινο Ακρωτήρι, μένει ελεύθερος από τη Γκρενόμπλ, με την οποία είχε φέτος 37 συμμετοχές, 6 γκολ και 2 ασίστ στη Ligue 2. Από το 2014 ως το 2018 είχε περάσει από την κυπριακή Αλκή, ενώ έχει παίξει ακόμη στο Βέλγιο και στη Ρουμανία.

Πηγη: SportFM
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης