Ίντερ: Παίκτες και προπονητές είπαν «όχι» στο χάρισμα δυο μισθών

Ίντερ: Παίκτες και προπονητές είπαν «όχι» στο χάρισμα δυο μισθών

Η πρωταθλήτρια Ίντερ μοιάζει με ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος απάντησαν αρνητικά στην έκκληση του προέδρου Στίβεν Ζανγκ να κάνουν... δώρο δύο μισθούς για να διευκολύνουν τη διοίκηση

inter_champions
Οι φίλοι της Ίντερ αλλιώς φανταζόταν το φινάλε μιας σεζόν κατά τη διάρκεια της οποίας πανηγύρισαν την κατάκτηση του τίτλου μετά από πολλά χρόνια, κι αλλιώς εξελίσσονται τα πράγματα.

Οι ιδιοκτήτες της ομάδας (ο κινεζικός κολοσσός Suning) ζήτησαν από το ποδοσφαιρικό τμήμα να χαρίσει δύο μισθούς, προκειμένου να ξεπεράσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και πόνταρε στο κλίμα ευφορίας που υπήρχε μετά την κατάκτηση του σκουντέτο.

Όταν διέρρευσε η πληροφορία η Ίντερ προσπάθησε να μαζέψει το ζήτημα με τον διευθυντή του συλλόγου Μπέπε Μαρότα να δηλώνει πως η κουβέντα ήταν σε εθελοντική βάση και σε καμία περίπτωση δεν είχε το νόημα της... εντολής.

Ότι κι αν ίσχυε πάντως, δεν έχει καμία σημασία καθώς όπως αποκάλυψε η ιταλική εφημερίδα La Repubblica ποδοσφαιριστές και σταφ απάντησαν αρνητικά και πλέον η καυτή πατάτα επιστρέφει στιους Κινέζους ιδιοκτήτες.

Αν όντως υπάρχει οικονομικό πρόβλημα, τότε οι υψηλόμισθοι θα μπουν στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας προς αποχώρηση κι αυτό προφανώς θα οδηγήσει στην πόρτα της εξόδου και τον Αντόνιο Κόντε.


Ειδήσεις σήμερα: 


Champions League: Οριστικά στο Πόρτο ο μεγάλος τελικός

Ρακέλ Γιάκομπ: Η εντυπωσιακή σύζυγος του Ζοζέ Σα του Ολυμπιακού έκλεψε την παράσταση στη φιέστα

Ίντερ: Η αστυνομία έκανε έφοδο και... χάλασε το «κορωνοπάρτι» του Λουκάκου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης