Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τη μεγαλειώδη φιέστα του Ολυμπιακού για το 46ο πρωτάθλημα

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τη μεγαλειώδη φιέστα του Ολυμπιακού για το 46ο πρωτάθλημα

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μαζί με τους αρχηγούς της ομάδας σήκωσαν την κούπα του 46ου πρωταθλήματος στον «κόκκινο» ουρανό - Οπτικοακουστικό υπερθέαμα με έντονο άρωμα από την επέτειο των 200 χρόνων της ελληνικής επανάστασης κι αναδρομή στις Πειραϊκές ρίζες - Την παράσταση έκλεψε ο Ματιέ Βαλμπουενά σε ρόλο παρουσιαστή κατά την απονομή- Sold out η «εικονική κερκίδα» με χιλιάδες φίλους του πρωταθλητή να δίνουν έστω και έτσι το «παρών» στη μεγάλη γιορτή της

osfp-koupa23
Με θριαμβευτικό τρόπο ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη σεζόν στη Super League 1 και πανηγύρισε την κατάκτηση του 46ου τίτλου τους. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν εύκολα με 1-0 του ΠΑΟΚ χάρη στο γκολ του Μασούρα και γιόρτασαν το πρωτάθλημα με μια φαντασμαγορική γιορτή!

Παρουσιαστής του οπτικοακουστικού υπερθεάματος και τη φετινή χρονιά ήταν ο Χρήστος Φερεντίνος.
tropaionewww

osfp7__2_
osfp7__3_
osfp7__1_


Κλείσιμο
osfp-fiesta__2_
Πριν από τη φιέστα βέβαια έδωσαν τα... ρέστα τους οι ερυθρόλευκοι παίκτες όπως οι Βαλμπουενά και Μπρούμα. Όλη η ομάδα κατευθύνθηκε προς στον κόσμο που την περίμενε απ' έξω, ενώ ο Γάλλος άσος φορώντας γυαλιά άναψε καπνογόνο!
fiesta-olympiakos__2_
fiesta-olympiakos__1_
fiesta-olympiakos__3_

Αρχικά έγινε αναφορά στην ιστορία των 45 τίτλων του Ολυμπιακού, οι οποίοι εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο. Τα τρόπαια τοποθετήθηκαν πλαγίως του διαδρόμου μες στο γήπεδο που οδηγούσε στην κεντρική πλατφόρμα όπου θα έλαβε χώρα η απονομή.

osfp__1_


osfp-marinakis
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης με την αρχηγό της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Άλκηστις Αβραμίδου

Παρούσες και οι πρωταθλήτριες Ευρώπης της ομάδας του πόλο γυναικών που ήρθαν και αυτές στο «Καραϊσκάκης» να πανηγυρίσουν το 46ο πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο.

osfp-fiesta1__1_
osfp-fiesta1__3_





Τη σκυτάλη πήρε μια μια τιμητική αναφορά στα 200 χρόνια από την ελληνική επανάσταση, καθώς και στη μνήμη  του Γεώργιου Καραϊσκάκη, που έχει δώσει το όνομά του στο γήπεδό του. 

Στη συνέχεια σειρά παίρνει ο ποντιακός χορός, ο κρητικός και το πεντοζάλι!

pontiakoi-xoroi__2_
pontiakoi-xoroi__1_
Tην κούπα κουβάλησαν στον αγωνιστικό χώρο του Καραϊσκάκης άνδρες με παραδοσιακές φορεσιές από κάθε πλευρά της Ελλάδας.
foresiesss


Η είσοδος των 45 τροπαίων

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cbbidydoibsx-sf)


Η είσοδος του Βαγγέλη Μαρινάκη

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cbbithntsmfl-sf)



Λίγο πριν την απονομή του τροπαίου στον Πέδρο Μαρτίνς και στους ποδοσφαιριστές του, ο διοικητικός ηγέτης των Πειραιωτών εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και εκεί δέχτηκε την ερώτηση του παρουσιαστή της βραδιάς, Χρήστου Φερεντίνου.

"Βλέπω εδώ στις φανέλες των παικτών να είναι γραμμές λέξεις όπως Dream (Ονειρεύομαι), Love (Αγαπώ), Create (Δημιουργώ), Fight (Παλεύω), Survive (Επιβιώνω) Win (Νικών). Ποια είναι η αγαπημένη σας λέξη από αυτές", ήταν η σχετική ερώτηση, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να απαντάει λακωνικά: "Και οι έξι. Αλλά στο τέλος πάντα κερδίζουμε εδώ".


Η ώρα της απονομής!

Οι παίκτες των ερυθρόλευκων παρατάχθηκαν γύρω από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος σήκωσε την κούπα στον ουρανό του Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Στη συνέχεια ένας ένας οι παίκτες πανηγύριζαν με το βαρύτιμο τρόπαιο την ώρα που τα δεκάδες βεγγαλικά έδιναν χρώμα στον ουρανό πάνω από το Γεώργιος Καραϊσκάκης δημιουργώντας μία πολύ όμορφη και γιορτινή ατμόσφαιρα.

osfp2__1_

osfp5__1_
osfp5__2_
Ο Βαλμπουενά φωνάζει το ένα όνομα μετά το άλλο και υποδέχεται τους παίκτες... Χορεύει, τραγουδάει, κάνει το δικό του σόου... Βέβαια, όταν έφτασε η ώρα του Καλογερόπουλου δεν μπόρεσε να το προφέρει, λέγοντας αστειευόμενος "sorry, it's difficult for me"..!
show_balbouena

Ο ύμνος του Ολυμπιακού ήχησε σε όλο τον Πειραιά! Ενώ στη συνέχεια ακούστηκε το τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου "΄Έξαψη" που το έχει γράψει ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης.
tropaioo

tropaio2

osfp7__2_
osfp7__3_
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης