Premier League, Λιντς-Τότεναμ 3-1: «Παγώνια» για φίλημα, «σπιρούνια» για κλάματα - Δείτε τα γκολ

Premier League, Λιντς-Τότεναμ 3-1: «Παγώνια» για φίλημα, «σπιρούνια» για κλάματα - Δείτε τα γκολ

Η Τότεναμ σε ένα παιχνίδι «must win» απέτυχε να πάρει τη νίκη, καθώς η κατά πολύ ανώτερη της Λιντς έκανε πάρτι και κατάφερε να κατακτήσει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς με 3-1 στο «Ελαντ Ρόουντ» - Στο -5 πλέον τα «σπιρούνια» από την 4η θέση που οδηγεί στο Champions League

bale_ledds
Η Λιντς μπήκε αποφασισμένη στο πρώτο ημίχρονο να κάνει τη ζημιά στην Τότεναμ. Αλλωστε, στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν αυτή η οποία είχε την κατοχή της μπάλας αλλά και τις περισσότερες πρωτοβουλίες για να ανοίξει το σκορ.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cb7wrbnrrhbl-sf)


Τελικά, το γκολ δεν άργησε να έρθει, καθώς στο 13’ η ομάδα του Μπιέλσα άνοιξε το σκορ στο «Έλαντ Ρόουντ». Μετά από τραγικό λάθος στην άμυνα της Τότεναμ και συγκεκριμένα από τον Ρεγκιλόν, ο Χάρισον έβγαλε τη σέντρα και ο Ντάλας με κοντινό σουτ νίκησε τον Γιορίς για το 1-0.

Από την άλλη η Τότεναμ ήταν τυχερή διότι κατάφερε στην πρώτη της τελική στον στόχο να βρει και δίχτυα. Συγκεκριμένα, στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης, μετά από ωραία ατομική ενέργεια του Ντέλε Άλι, ο Σον έγινε αποδέκτης της μπάλας και με πλασέ πέτυχε το 1-1.

Ωστόσο, το γκολ των φιλοξενούμενων δεν επηρέασε τα «παγώνια» και λίγο πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια πήραν ξανά κεφάλι στο σκορ. Τα αμυντικά προβλήματα της Τότεναμ φάνταζαν αδιόρθωτα με αποτέλεσμα ο Αλιόσκι να τα εκμεταλλευτεί, να βγάλει και τη σέντρα στον Μπάμφορντ κι εκείνος να πετύχει το 2-1 στο 42’.

Στο δεύτερο ημίχρονο, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Ρέισον ανέβασε στροφές δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα για δεύτερη φορά στο ματς. Λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης, η Λιντς έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με τρίτο γκολ. Μετά από ωραία αντεπίθεση ο Ραφίνια έστρωσε τον Ροντρίγκο και ο τελευταίος διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Έτσι με αυτόν τον τρόπο η Λιντς, εκτός από την κατάκτηση των τριών πολύτιμων βαθμών, έσπασε και την… κατάρα και πλέον έχει μία νίκη στα 9 τελευταία εντός έδρας της κόντρα στις ομάδες που βρίσκονται από πάνω της στη βαθμολογία. Μετά από αυτό το τρίποντο, η ομάδα του Μπιέλσα «σκαρφάλωσε» στην 9η θέση, φτάνοντας τους 50 βαθμούς, ενώ από την άλλη η Τότεναμ παρέμεινε στην 6η θέση και τους 56 βαθμούς και φαίνεται πως χάνει για τα καλά το… τρένο για την 4η θέση που οδηγεί στο Champions League.

Λιντς: Μελιέ, Γιορέντε, Στρούικ, Αλιόσκι , Άιλινγκ, Κοχ, Ντάλας, Ρόμπερτς (58’ Ραφίνια), Κλιχ (90' Φίλιπς), Χάρισον, Μπάμφορντ (79’ Ροντρίγκο)

Τότεναμ: Γιορίς, Οριέ, Αλντερβάιρελντ, Ντάιερ, Ρεγκιλόν, Σέλσο (Ντομπελέ), Χόιμπιεργκ, Μπέιλ (67’ Λούκας), Ντέλε Άλι (67’ Λαμέλα), Σον, Κέιν

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα 

Τα έξι ακριβότερα διαζύγια δισεκατομμυριούχων: Από τον Τζεφ Μπέζος στον Έλον Μάσκ και τον Μπιλ Γκέιτς

Η Χάλι Μπέρι... τίγρης: Η σέξι πόζα που ανεβάζει... πυρετό! - Δείτε τη φωτογραφία

Η Μπάρτσα κινδυνεύει με αποκλεισμό από το Champions League κι ο Μέσι... γλεντάει σε κορωνοπάρτι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης