La Liga, Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο Μαδρίτης 0-0: Αυτή που «Χ»αμογέλασε ήταν η Ρεάλ

La Liga, Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο Μαδρίτης 0-0: Αυτή που «Χ»αμογέλασε ήταν η Ρεάλ

Η Ατλέτικο πήρε το 0-0 στο Καμπ Νου, έμεινε μόνη 1η, άφησε την Μπαρτσελόνα στο -2, αλλά εάν η Ρεάλ πάρει τα πέντε δικά της παιχνίδια, θα κατακτήσει εκείνη τον τίτλο στη La Liga

bar-atl2
To 2014 ήταν η κεφαλιά του Γκοδίν που είχε χαρίσει στην Ατλέτικο το 1-1 στο “Καμπ Νόου” και μαζί τον τίτλο. Αυτή τη φορά οι Ροχιμπλάνκος δεν βρήκαν δίχτυα, αλλα δεν δέχτηκαν κιόλας γκολ. Κράτησαν την Μπαρτσελόνα σχετικά εύκολα στο 0-0, είχαν καλύτερες στιγμές για το τρίποντο, το οποίο δεν πήραν για 16η διαδοχική φορά στο φέουδο των Μπλαουγκράνα, με το τελικό αποτέλεσμα να έχει διπλή ανάγνωση αναφορικά με το ποιος θα πάρει το φετινό πρωτάθλημα. Σίγουρα μία κούρσα που αφήνει θεωρητικά ως 1η υποψήφιο τη Ρεάλ, 2η την Ατλέτικο και 3η την Μπάρτσα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cb7zwe6krwbt-sf)


Τακτικά νικητής αναδείχτηκε ο Τσόλο Σιμεόνε, καθώς όχι μόνο δεν επέτρεψε στην Μπάρτσα να απειλήσει, αλλά ήταν η δική του ομάδα που υποχρέωσε τον Τερ Στέγκεν να βγάλει τον καλύτερο εαυτό του και ειδικά στο α μέρος του ματς. Ο Γερμανός πορτιέρο χρειάστηκε να δείξει την κλάση του σε τέσσερις περιπτώσεις, με τους φιλοξενούμενους να χτυπόύν γρήγορα στην κόντρα.

Η Μπάρτσα είχε δύο φοβερές στιγμές για γκολ. Στην πρώτη (41') ο Μέσι αφού πέρασε τρεις αντιπάλους, είδε τον Ομπλάκ να τεντώνεται και να διώχνει σε κόρνερ. Στο 84' όμως ο Ντεμπελέ ολομόναχος έστειλε την κεφαλιά του ψηλά άουτ. Ενδιάμεσα, οι Καταλανοί είχαν άσκοπα την κατοχή, ενώ σταδιακά οι Μαδριλένοι άφηναν χώρο και κλείνονταν.

Η ισοπαλία ήταν αναμφίβολα καλή για την Ατλέτικο, καθώς την διατηρεί μόνη στην κορυφή και αφήνει την Μπάρτσα στο -2. Βέβαια, εάν η Ρεάλ νικήσει την Κυριακή τη Σεβίλλη, θα πιάσει κορυφή, ενώ ευνοείται σε κάθε ισοβαθμία. Εάν δηλαδή οι Μερένγκες κάνουν το 4x4 μέχρι το φινάλε, η κούπα είναι δική τους.

Κλείσιμο
Μπαρτσελόνα (Ρόναλντ Κούμαν): Τερ Στέγκεν, Μινγκέθα (47' Αραούχο), Πικέ, Λενγκλέ, Ντεστ (75' Σέρζι Ρομπέρτο), Ζόρντι Αλμπα, Μπουσκέτς (31' Μορίμπα), Πέδρι (75' Ντεμπελέ), Ντε Γιονγκ, Μέσι, Γκριεζμάν

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Φελίπε, Σάβιτς, Ερμόσο, Τρίπιερ, Κοκε, Γιορέντε, Καράσκο, Λεμάρ (13' Σαούλ, 67' Ζοάο Φέλιξ), Κορέα (73' Κοντογκμπιά), Λουίς Σουάρες.

Πηγή:www.gazzetta.gr
https://www.gazzetta.gr/football/la-liga/article/1590938/mpartselona-atletiko-madritis-0-0-kai-ola-exartontai-apo-ti-real-vid
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης