ΚΑΕ Προμηθέας: «Δεν απαντάμε στις προκλήσεις του Παναθηναϊκού»

ΚΑΕ Προμηθέας: «Δεν απαντάμε στις προκλήσεις του Παναθηναϊκού»

Ο Προμηθέας επιμένει σε αλλαγή έδρας του τελικού και μεταθέτει από... Δευτέρα τις απαντήσεις στον Παναθηναϊκό τον οποίο κατηγορεί πως προκαλεί

promi_pao
Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Προμηθέας αρνείται να μπει στη διαδικασία να απαντήσει στον Παναθηναϊκό για όσα κατηγορεί τον Βαγγέλη Λιόλιο και παραπέμπει για τα περαιτέρω μετά τον τελικό του Κυπέλλου.

«Δεν έχουμε σκοπό να δυναμιτίσουμε το κλίμα πριν το τελικό της Κυριακής που για εμάς είναι γιορτή γι αυτό και δεν θα απαντήσουμε στις προκλήσεις. Από Δευτέρα...», αναφέρουν οι Πατρινοί, που επιμένουν στην αλλαγή έδρας του τελικού και καλούν σε τηλεδιάσκεψη τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Η ανακοίνωση του Προμηθέα:

Πραγματικά απορούμε που η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ στο απλό αίτημα μας για να μη τελεσθεί ο τελικός στο ΟΑΚΑ απαντά με μια μακροσκελή ανακοίνωση τοποθετούμενη σε άσχετα ζητήματα προσπαθώντας να εμπλέξει πρόσωπα και εκλογές ΕΟΚ σε ένα απλό αλλά καίριο ερώτημα. Επειδή σε καμία περίπτωση δεν έχουμε σκοπό να δυναμιτίσουμε το κλίμα πριν το τελικό της Κυριακής που για εμάς είναι γιορτή γι' αυτό και δεν θα απαντήσουμε στις προκλήσεις. Από Δευτέρα...

Σε κάθε περίπτωση χαιρόμαστε που η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ συμφωνεί και επισήμως στο αίτημα μας να μην γίνει ο τελικός στο ΟΑΚΑ. Γι αυτό καλούμε σήμερα το απόγευμα στις 6 ή όποια άλλη ώρα σήμερα μπορούν σε τηλεσυνάντηση τον εκπρόσωπο της ΕΟΚ, τον εκπρόσωπο της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και μαζί με εκπρόσωπο της ΚΑΕ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ώστε να αποφασίσουν από κοινού για το γήπεδο τέλεσης του τελικού.

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Αναστολές Μαΐου: Ποιοι κλάδοι μένουν εκτός και για ποιους ισχύουν αυστηρά κριτήρια -Δείτε τους νέους ΚΑΔ

Lockdown: Οδηγός άρσης των μέτρων – Οι ημερομηνίες για παραλίες, σχολεία και Πολιτισμό

Νότια Αφρική: «Πόλεμος» για τον θρόνο των Ζουλού - Ποιος δηλητηρίασε τη βασίλισσα που διαδέχθηκε τον βασιλιά;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης