Τσεκάρει στην αγορά για γκαρντ ο Παναθηναϊκός

Τσεκάρει στην αγορά για γκαρντ ο Παναθηναϊκός

Ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Παναθηναϊκός να αποκτήσει παίκτη για την περιφέρειά του.

nedovic_spor
Σε… σταυροδρόμι βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς πιθανότατα δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ως το τέλος της σεζόν, ο Τι Τζέι Μπρέι είναι άγνωστο πότε θα επιστρέψει και σε τι κατάσταση θα είναι και οι λύσεις στα γκαρντ είναι περιορισμένες.
Ο Σέρβος γκαρντ έχει παρουσιάσει αρρυθμίες, κατάλοιπο της περιπέτειάς του με τον κορωνοϊό, και έχει λάβει αυστηρή εντολή από τους γιατρούς να αποφεύγει κάθε δραστηριότητα.

Ο δε Αμερικανός βρίσκεται στο τελικό στάδιο της επιστροφής του στα παρκέ από το κάταγμα στο χέρι του και εκτιμάται πως θα είναι ετοιμοπόλεμος ως τα ημιτελικά των playoffs, αλλά υπάρχει ρίσκο για την αγωνιστική του ετοιμότητα να προσφέρει.

Για το λόγο αυτό, ο Παναθηναϊκός έχει ανοιχτά τα μάτια του στην αγορά και εξετάζει τις επιλογές του. Πρωταθλήματα που έχουν ολοκληρωθεί όπως της Κίνας ή ομάδες που έχουν μείνει ή θα μείνουν εκτός playoffs είναι στο… επίκεντρο των αναζητήσεών του.

Η όποια απόφαση πρέπει να ληφθεί μέχρι τη Δευτέρα, καθώς τότε πρέπει να δηλωθεί η τελευταία αλλαγή που έχουν δικαίωμα να κάνουν οι «πράσινοι» για το εγχώριο ρόστερ τους. Για την ώρα το μόνο βέβαιο είναι πως θα πάνε με την υπάρχουσα σύνθεση (και τον Μποχωρίδη που χθες δεν χρησιμοποιήθηκε για να μην επιβαρυνθεί) στον τελικό Κυπέλλου της Κυριακής με τον Προμηθέα στο ΟΑΚΑ (20:00).

Πηγή: www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης