Συμφωνία της UEFA με «7» της ESL για μειωμένες ποινές-Από κοντά και η Ιντερ

Συμφωνία της UEFA με «7» της ESL για μειωμένες ποινές-Από κοντά και η Ιντερ

Ατλέτικο Μαδρίτης και οι 6 αγγλικοί σύλλογοι κατέληξαν σε συμφωνία με την UEFA για να μειωθούν οι ποινές τους, ενώ κοντά στο να συμφωνήσει είναι και η Ιντερ

Screenshot_2021-05-06_Συμφωνια_της_UEFA_με_τους__7__της_ESL_για_μειωμενες_ποινες_-Θετικο_κλιμα_και_για_την_Ιντερ
Στην διάρκεια των συζητήσεων, ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφερίν ανέφερε πως το γκρουπ των «12» αποτελείται από τρεις διαφορετικές ομάδες συλλόγων και έκανε επίθεση με το... γάντι στους τρεις που διαχωρίζουν την θέση τους.

«Είναι ξεκάθαρη η διαφορά των αγγλικών ομάδων από τις άλλες έξι. Αυτοί βγήκαν πρώτοι και παραδέχτηκαν το λάθος τους. Μετά ήρθαν Ατλέτικο, Μίλαν και Ιντερ και μετά υπάρχουν αυτές που νομίζουν ότι η Γη είναι επίπεδη», ανέφερε με… νόημα για τις Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Γιουβέντους.

Και υπάρχει μεγάλη διαφορά με αυτές. Όμως ο καθένας θα θεωρηθεί υπεύθυνος για τις πράξεις τους» πρόσθεσε.Σε συμφωνία με τους επτά από τους δώδεκα συλλόγους της European Super League φέρεται να έχει φτάσει η UEFA, ενώ πλέον κοντά σε συμφωνία είναι και η Ιντερ.

Σύμφωνα με το ESPN, οι παράγοντες  της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ολοκλήρωσαν τις πρώτες συζητήσεις με τους «αποστάτες» και έχει καταλήξει σε συμφωνία όσον αφορά τις (οικονομικές) ποινές με τους «7», ενώ και η Ιντερ φέρεται να είναι πολύ κοντά στο να μπει στην λίστα με τους συλλόγους που θα δεχτούν μικρότερες ποινές, ωστόσο ακόμη δεν έχει υπάρξει ακόμη οριστική συμφωνία.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η ιστοσελίδα, οι «7» που συμφώνησαν με την UEFA για μειωμένες ποινές είναι οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Τσέλσι, Άρσεναλ, Τότεναμ και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αντίθετα, οι τέσσερις σύλλογοι που επιμένουν στην στάση τους, κινδυνεύουν με αποκλεισμό ως και δύο χρόνια από τις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA.

Κλείσιμο
Ο λόγος για τις Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μίλαν και Γιουβέντους, που δεν έχουν αλλάξει στάση και η UEFA είναι διατεθειμένη, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, να τους τιμωρήσει βαριά για… παραδειγματισμό. Εκτός του αποκλεισμού από τις διοργανώσεις της, είναι αποφασισμένη να τους επιβάλει και ένα βαρύ πρόστιμο. Η Μίλαν είναι η μόνη από τις 4 που έχει παραδεχτεί το λάθος της, ωστόσο δεν έχει καταλήξει σε συμφωνία ακόμη με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία.


Πηγη: Gazzetta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης