Κορωνοϊός: Με κινέζικο εμβόλιο ο Μέσι στο Copa America

Κορωνοϊός: Με κινέζικο εμβόλιο ο Μέσι στο Copa America

Υποχρεωτικός θα είναι ο εμβολιασμός για όσους βρεθούν στο Copa America και ο Λιονέλ Μέσι θα λάβει δόση από το κινέζικο εμβόλιο «Sinovac».

Screenshot_72
Υποχρεωτικός θα είναι ο εμβολιασμός σε όσους παίκτες πάρουν μέρος στο Copa America που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Κολομβίας και της Αργεντινής το καλοκαίρι.

Ετσι, η διοργανώτρια αρχή έχει προμηθευτεί 50.000 κινέζικα εμβόλια κατά του Covid-19, τα οποία θα στείλει στις ομοσπονδίες που θα συμμετάσχουν στην διοργάνωση, ώστε να τα μοιράσουν σε παίκτες και τεχνικό τιμ.

Ωστόσο, το εμβόλιο της «Sinovac» δεν έχει λάβει ακόμα έγκριση στην Αργεντινή και για το λόγο αυτό αναμένεται να σταλεί απευθείας σε κάθε παίκτη που παίζει στην Ευρώπη, όπως και στον Λιονέλ Μέσι. Μάλιστα, ο κάθε ποδοσφαιριστής είναι υπεύθυνος για τον ατομικό του εμβολιασμό, αφού για τη συμμετοχή στο Copa America απαιτείται η χορήγηση τουλάχιστον μιας δόσης. «Αυτό δίνει στους παίκτες μας και σε όλες τις ομάδες ένα ακόμη εργαλείο, γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι μια ομάδα δεν αποτελείται μόνο από παίκτες. Ολοι θα έχουν την επιλογή να εμβολιαστούν», εξήγησε ο Aλεχάντρο Ντομίνγκες, πρόεδρος της Conmebol.

Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης