Champions League: Αμφίβολος με Σίτι ο Εμπαπέ

Champions League: Αμφίβολος με Σίτι ο Εμπαπέ

Πρόβλημα προκύπτει με τον Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς ο Γάλλος άσος θα μείνει εκτός από το ματς με τη Λανς και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τον δεύτερη ημιτελικό του Champions League κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι

ΕΜΠΑΠΕ
Ενός κακού, μύρια έπονται στην Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς μετά την ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι, με την οποία μειώθηκαν σε μεγάλο βαθμό οι πιθανότητές για πρόκριση στον τελικό, θέμα προκύπτει με τη διαθεσιμότητα του Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο επιθετικός των πρωταθλητών Γαλλίας έχει σύσπαση στη γάμπα του δεξιού του ποδιού και θα μείνει δεδομένα εκτός από την αναμέτρηση κόντρα στη Λανς, που είναι κρίσιμη για τη διεκδίκηση του τίτλου, ενώ είναι αμφίβολος και για το δεύτερο ματς με αντίπαλο την Παρί Σεν Ζερμέν.

«Ο Κιλιάν δεν αισθάνεται καλά. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για μας και απλά ελπίζουμε να επιστρέψει σύντομα», είπε ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στη συνέντευξη Τύπου, δείχνοντας φανερά ανήσυχος.

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι αυτή τη στιγμή έναν βαθμό πίσω από τη Λιλ, ενώ απομένουν τέσσερις αναμετρήσεις και την προσεχή Τρίτη (4/5) θα αντιμετωπίσει στο «Etihad» τη Μάντσεστερ Σίτι.

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης