Stoiximan Basket League, Μεσολόγγι-ΠΑΟΚ 69-84: Έβγαλε την υποχρέωση ο ΠΑΟΚ και βλέπει ΑΕΚ

Stoiximan Basket League, Μεσολόγγι-ΠΑΟΚ 69-84: Έβγαλε την υποχρέωση ο ΠΑΟΚ και βλέπει ΑΕΚ

Με χαρακτηριστική άνεση, ο ΠΑΟΚ νίκησε 84-69 το υποβιβασμένο Μεσολόγγι στο Αγρίνιο για την 22η αγωνιστική της Basket League και «σφράγισε» την πέμπτη θέση της κανονικής περιόδου

5293143
Με χαρακτηριστική άνεση, ο ΠΑΟΚ νίκησε 84-69 το υποβιβασμένο Μεσολόγγι στο Αγρίνιο για την 22η αγωνιστική της Basket League και «σφράγισε» την πέμπτη θέση της κανονικής περιόδου.

Στην αρχή της αναμέτρησης, οι δυο ομάδες εναλλάσσονταν σο σκοράρισμα και καμία δεν μπορούσε να ξεφύγει στο σκορ με τις σωστέ επιλογές μέσα στη ρακέτα και την ισορροπία στα αμυντικά ριμπάουντ. Ο Κακλαμανάκης κρατούσε μόνος του τον ΠΑΟΚ επιθετικά σε αυτό το διάστημα και έφερε το 6-9 και το 8-10 για τον «Δικέφαλο» κόντρα στον επιθετικό πλουραλισμό των γηπεδούχων. Ο Ο Λάιονς κατάφερε να ισοφαρίσει σε 15-15 μα το +4 των «ασπρόμαυρων», όμως με πρωταγωνιστή τον Κάρτερ ο ΠΑΟΚ έφτασε στο 19-2 στην ολοκλήρωση της πρώτης περιόδου.

Ο Κονατέ έδωσε το +6 στον ΠΑΟΚ με την ευστοχία του στην αρχή της δεύτερης περιόδου. Ένα σερί 5-0 του Μεσολογγίου μείωσε σε 27-29, αλά το τρίποντο του Τσαλμπούρη έφερε το 27-32 για τον «Δικέφαλο». Ο Λαβ πήρε την κατάσταση στα χέρια του και μέσα στη ρακέτα τας ομάδας του Ντίνου Καλαμπάκου και έφερε το +5. Με σερί 11-0, με πρωταγωνιστές τους Τσαλμπούρη, Λαβ, ο ΠΑΟΚ έφτασε στο +15, όμως ένα σερί 4-0 των γηπεδούχων μείωσε σε 36-47 στην ολοκλήρωση του ημιχρόνου, με τα καλά ποσοστά των δύο ομάδων στα δίποντα να κάνουν τη διαφορά.

Το τρίποντο του Λαβ έφερε το 40-52 στην αρχή της τρίτης περιόδου. Με τον Γκρίφιν πρωταγωνιστή μέσα στην αντίπαλη ρακέτα, η διαφορά πήγε στο +13 για τον «Δικέφαλο» και ο Καμπερίδης έφερε ο 45-60 με την ευστοχία των παικτών του Άρη Λυκογιάννη από την περιφέρεια να κάνει τη διαφορά σε αυτό το διάστημα. Τα δύο συνεχόμενα τρίποντα του Μπιτς έφερα το 46-66 και το τριαντάλεπτο ολοκληρώθηκε στο 48-66.

Η διαφορά κυμαινόταν ανάμεσα στο +16 με +20 στην αρχή της τέταρτης περιόδου με επιθετικό πλουραλισμό για τους «ασπρόμαυρους» μέχρι ο Λόρενς να κάνει το 55-70 για τους Στερεοελλαδίτες. Ο Καμπερίδης έφερε το 57-77 για τον ΠΑΟΚ με τα ριμπάουντ να κάνουν τη διαφορά, με τους Θεσσαλονικείς με 15 περισσότερα από τους αντιπάλους τους. Ο Χονδρογιάννης μείωσε σε 67-81 για να ολοκληρωθεί το ματς στο 69-84.

Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης