Λέστερ - Κρίσταλ Πάλας 2-1: Με Ιεανάτσο πάει στ' αστέρια (vid)

Λέστερ - Κρίσταλ Πάλας 2-1: Με Ιεανάτσο πάει στ' αστέρια (vid)

Ο Ιεανάτσο ήταν εντυπωσιακός, πέτυχε γκολ, μοίρασε ασίστ και η Λέστερ με το 2-1 κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας βρέθηκε στο +7 από την 5η θέση!

Screenshot_2021-04-27_Λεστερ_-_Κρισταλ_Παλας_2-1_Με_Ιεανατσο_παει_στ_αστερια__vid_
Ο Ιεανάτσο με ασίστ και γκολ, βοήθησε τη Λέστερ να κάνει μεγάλη ανατροπή (2-1) κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας και να βρεθεί μια ανάσα από τ' αστέρια. Οι «Αλεπούδες» με αρκετό άγχος πήραν το τρίποντο, είναι στην 3η θέση και στο +7 από την 5η Γουέστ Χαμ! Συμμετοχή σε 14 γκολ στα 8 πιο πρόσφατα ματς έχει ο Νιγηριανός που παίρνει τον τίτλο του ΜVP για τη Λέστερ. 

Στο 12ο λεπτό ο Εζέ κατάφερε να βρει με ωραία μπαλιά τον Ζαχά που έκανε ιδανικό τελείωμα, πέτυχε το 1-0 και ισοφάρισε τη δική του κορυφαία επίδοση στο σκοράρισμα στην Πρέμιερ Λιγκ με τα 10 τέρματα (όπως και την σεζόν 2018-2019). Η Πάλας τα πήγε περίφημα στα μετόπισθεν και κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα. Ωστόσο, η Λέστερ μπήκε πιο δυνατά και στο 50' έφερε το ματς στα ίσα. Στο 50' ο Ιεανάτσο μοίρασε ιδανικά στον Καστάνιε, ο οποίος με ιδανικό πλασέ πέτυχε το 1-1. Η Πάλας προσπάθησε στις αντεπιθέσεις να απειλήσεις, αλλά ο Εβανς στο 56' με απίθανο κόψιμο στον Ρίντεβαλντ έσωσε την ομάδα του. Ο Βάρντι προσπαθούσε, είδε να του ακυρώνεται γκολ σωστά ως οφσάιντ, όμως τη λύση έδωσε ο Ιεανάτσο με γκολ στο 80ο λεπτό. 

Πηγη: Gazzetta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης