Super League 1 play out, Ατρόμητος-Λαμία 0-0: Βήμα παραμονής οι Φθιώτες

Super League 1 play out, Ατρόμητος-Λαμία 0-0: Βήμα παραμονής οι Φθιώτες

Σε ένα ματς που θα ξεχαστεί γρήγορα, η Λαμία με το 0-0 στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή στη Super League 1 - Από το 33' με δέκα οι γηπεδούχοι μετά την αποβολή - γκάφα του Γιαννιώτη

peristeri_24
Ατρόμητος και Λαμία έμειναν στο 0-0 στο Περιστέρι, αποτέλεσμα που σώζει και μαθηματικά τους φιλοξενούμενους, που το πανηγύρισαν μετά το τέλος του αγώνα. Ενδέκατο σερί ματς χωρίς νίκη ο Ατρόμητος που έχασε με αποβολή τον Γιαννιώτη από το α' μέρος. Ένας Ατρόμητος που θα κινδυνεύσει μόνο με ένα τρελό σενάριο να δεχθεί τρία και παραπάνω γκολ στο ματς του Αγρινίου (δεν είναι η μόνη παράμετρος).

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ

Ο γηπεδούχος Ατρόμητο είχε ως αρχική διάταξη το 4-2-3-1 με Μανούσο μπροστά και πίσω του Νταβιώτη, Ραμπέγιο και Γιακουμάκη και κέντρο με Σάλομον και Ούμπιδες.

Από την άλλη η Λαμία κατέβασε το 3-4-3 με Ρόμανιτς, Καραμάνο και Ντέλετις μπροστά και Ορτέγκα, Τζανδάρη, Μπεχαράνο και Προβυδάκη στην τετράδα του άξονα.

ΑΠΟΒΟΛΗ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΘΕΝ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΝΤΕΛΕΤΙΤΣ

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-caw4mjomacu9-sf)


Στο α' μέρος όλα έδειχναν πως ο Ατρόμητος είχε μπει πιο καλά. Είχε ένα σουτ του Γκάλο στο 5' και ένα καλό σουτ Γιακουμάκη στο 6'. Στο 33' όμως ο Γιαννιώτης αποβλήθηκε με κόκκινη καθώς μετά από έλεγχο VAR διαπιστώθηκε πως είχε πιάσει τη μπάλα με τα χέρια εκτός περιοχής. Στο 36' ο Ντέλετιτς από το φάουλ αυτό σκόραρε με 2η προσπάθεια όμως το τέρμα δεν μέτρησε μετά από VAR check διότι ο εκτεθειμένος Ρόμανιτς κρίθηκε πως επηρέαζε τη φάση και το οπτικό πεδίο του κίπερ Θεοδωράκη. Στις καθυστερήσεις του α' μέρους ο Γιακουμάκης είχε χαμένο τετ α τετ.

Ο ΝΤΑΒΙΩΤΗΣ ΦΛΕΡΤΑΡΕ ΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ, ΕΜΕΙΝΕ ΤΟ 0-0

Κλείσιμο
Στο β' μέρος και στο 51' ο Νταβιώτης θα μπορούσε να είχε δει κόκκινη για πολύ σκληρό μαρκάρισμα χαμηλά στον Προβυδάκη αλλά ο Καραντώνης του έβγαλε κίτρινη. Στο 77' ο Ντέλετιτς είχε ένα σουτ έξω ενώ στο 67' ο Ορτέγκα είχε επίσης ένα καλό σουτ. Στο 88' ο Πίτι είχε ένα σουτ έξω. Το 0-0 έμεινε έως το τέλος.

MVP: Κορυφαίος του ματς δεν υπάρχει σαν συνολική εικόνα.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Η αμυντική λειτουργία του Ατρόμητου στο διάστημα που έπαιζε με 10 παίκτες.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο Γιαννιώτης με την ενέργειά του. Άφησε την ομάδα του με δέκα.

Η ΓΚΑΦΑ: Ανήκει στον Γιαννιώτη τη στιγμή που έπιασε τη μπάλα έξω από την περιοχή και μετά αποβλήθηκε.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο Καραντώνης στο α' μέρος τις δύο καίριες φάσεις τις έχασε και χρειάστηκε η παρέμβαση του VAR στην κόκκινη του Γιαννιώτη και στη μη κατακύρωση του γκολ του Ντέλετιτς. Στο 51' ο Νταβιώτης εύκολα θα μπορούσε να δει κόκκινη αντί για κίτρινη για το μαρκάρισμα στον Προβυδάκη.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Με 11 vs 10 μετά την αποβολή του Γιαννιώτη τα πράγματα δεν ήταν εύκολα για τον Ατρόμητο. Η Λαμία από την άλλη είχε την επιλογή να αρκεστεί στην ισοπαλία.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Γκάλο, Γκαλβάο, Γούτας, Μαυρομμάτης, Σάλομον, Ούμπιδες, Νταβιώτης (56' Νάτσος), Μανούσος, Ραμπέγιο (35' Θεοδωράκης) και Γιακουμάκης (81' Χριστοδουλόπουλος).

ΛΑΜΙΑ: Επασί, Προβυδάκης (72' Βλάχος), Μαρτίνεθ, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Μπεχαράνο (25' λ.τρ. Γκούγκα), Ρόμανιτς (72' λ.τρ. Πίτι), Ντέλετιτς, Βύντρα (61' Βασιλακάκης) και Καραμάνος.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Στις κάλπες αύριο οι πολίτες της Αλβανίας - Μέσα σε κλίμα έντασης και αβεβαιότητας οι εκλογές

Θρίλερ σε γηροκομείο στα Χανιά: Έρευνα υπό την εποπτεία του Αρείου Πάγου για τους 68 θανάτους

Λασποβροχή, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας σήμερα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης