Γκιγκς: Κατηγορείται για επίθεση σε βάρος δύο γυναικών - Με άλλο τεχνικό η Ουαλία στο Euro!

Γκιγκς: Κατηγορείται για επίθεση σε βάρος δύο γυναικών - Με άλλο τεχνικό η Ουαλία στο Euro!

Ο παλαίμαχος άσος, Ράιαν Γκιγκς, κατηγορείται για επίθεση σε δύο γυναίκες, όπως ανακοίνωσε η Υπηρεσία Εισαγγελίας του Κρόουν - Έπειτα από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, η Ομοσπονδία της Ουαλίας πήρε την απόφαση να οδηγήσει την εθνική ομάδα στο προσεχές Euro με τον Ρόμπερτ Πέιτζ

0_Kate-Greville-giggs
Ο Ουαλός παλαίμαχος άσος καλείται να υπερασπιστεί τον εαυτό του στο δικαστήριο του Σάλφορντ την επόμενη Τετάρτη, όπως ανακοίνωσαν οι Αρχές του Μάντσεστερ.

Συγκεκριμένα, ο Oμοσπονδιακός τεχνικός της Ουαλίας κατηγορείται για πρόκληση σωματικής βλάβης σε μια 30χρονη γυναίκα και επίθεση εναντίον μιας 20χρονης.

BREAKING: Ryan Giggs charged with assaulting two women


Θυμίζουμε, πως τον Νοέμβριο του περασμένου έτους τα βρετανικά Μέσα είχαν συγκλονιστεί όταν η πρώην σύντροφος του Κέιτ Γκρέβιλ, είχε καταγγείλει πως υπέστη ξυλοδαρμό από τον Γκιγκς, ενώ τον είχε κατηγορήσει για ελεγκτική και κακοποιητική συμπεριφορά καθόλη την διάρκεια της σχέσης τους. Μάλιστα, η αστυνομία είχε συλλάβει τον 46χρονο, αφήνοντας τον ελεύθερο με εγγύηση, ενώ η 30χρονη γυναίκα έφερε μώλωπες στο σώμα της που όμως δεν απαιτούσαν νοσηλεία. 

Έπειτα από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, η Ομοσπονδία της Ουαλίας πήρε την απόφαση να οδηγήσει την εθνική ομάδα στο προσεχές Euro με τον Ρόμπερτ Πέιτζ, που εκτελεί χρέη υπηρεσιακού τεχνικού τους τελευταίους μήνες και όχι με τον Ράιαν Γκιγκς που βρίσκεται σε… άδεια.

Ειδήσεις σήμερα: 

«Καταπέλτης» η ΕΕ για την Τουρκία: «Εχθρική» η Άγκυρα απέναντι σε Αθήνα και Λευκωσία

Φοροελαφρύνσεις: Η μεσαία τάξη παίρνει πίσω όσα έχασε από το 2015 - «Ανάσα» 2,7 δισ. ευρώ

Κορωνοϊός: Το 96% των νεκρών από 60 ετών και πάνω δεν είχαν εμβολιαστεί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης