Λαπόρτα για European Super League: «Είναι απολύτως αναγκαία»

Λαπόρτα για European Super League: «Είναι απολύτως αναγκαία»

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, τόνισε ότι η European Super League είναι απολύτως αναγκαία και έκανε λόγω για πιέσεις στις ομάδες που την συνίδρυσαν

barcaaa_laporta_
Έλυσε τη σιωπή του για την European Super League ο Τζουάν Λαπόρτα. Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα σε δηλώσεις του στο TVE, κατά την άφιξή του για να παρακολουθήσει το Open Banc Sabadell-Trofeo Conde de Godó (τουρνουά τένις), τόνισε ότι η European Super League είναι απολύτως αναγκαίο να υλοποιηθεί.

Ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι τον τελευταίο λόγο θα τον έχουν τα μέλη των «μπλαουγκράνα» και μίλησε για πιέσεις στις συνιδριτικές ομάδες προκειμένου να αποχωρήσουν.

«Κρατούμε μια συνετή στάση. Η European Super League είναι απόλυτα αναγκαία, αλλά την τελευταία λέξη την έχουν τα μέλη. Οι μεγάλες ομάδες αποφέρουμε πολλά έσοδα και πρέπει να διατυπώνουμε την άποψη μας για το οικονομικό κομμάτι. Θα πρέπει να είναι μια ελκυστική διοργάνωση στη βάση των αθλητικών αξιών. Υπερασπιζόμαστε την ύπαρξη των εθνικών πρωταθλημάτων και είμαστε ανοικτοί σε διάλογο με την UEFA. Χρειαζόμαστε περισσότερα έσοδα για είναι πιο θεαματικό όλο αυτό. Νομίζω ότι θα καταφέρουμε να συνεννοηθούμε. Υπήρξαν πιέσεις σε μερικές ομάδες, αλλά η πρόταση εξακολουθεί να ισχύει. Κάνουμε σημαντικές επενδύσεις, τα συμβόλαια είναι πολύ υψηλά και θα πρέπει να ληφθούν υπόψη όλες αυτές οι σκέψεις πάντα με γνώμονα τις αξίες του αθλητισμού», τόνισε ο 58χρονος Καταλανός.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ακόμα ένα επίτευγμα «σταθμός» για το Perseverance της NASA - Παρήγαγε για πρώτη φορά οξυγόνο στον Άρη!

Τέμπεστ Στορμ: Πέθανε η εξωτική χορεύτρια που «τα είχε» με τον Έλβις και είχε ασφαλίσει το στήθος της για 1 εκατ. δολάρια!

Αγώνας επιβίωσης στη Μιανμάρ: «Λιμός θα πλήξει τη χώρα», προειδοποιεί ο ΟΗΕ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης