Super League 1 play off, Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 1-0: Στο ρελαντί με Σωκράτη - Δείτε το γκολ

Super League 1 play off, Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 1-0: Στο ρελαντί με Σωκράτη - Δείτε το γκολ

Σε ένα ματς που γρήγορα θα περάσει... στη λήθη, ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 του Αστέρα Τρίπολης για την 5η αγωνιστική των play off της Super League 1, με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με την «ερυθρόλευκη» φανέλα! Ο σκόρερ μπήκε αλλαγή στο 22΄ στη θέση του τραυματία Αβραάμ Παπαδόπουλου

olympiacosssss
Εάν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε ένα δημοσιογραφικό κλισέ ήταν μία επαγγελματική νίκη. Εάν θέλουμε να δούμε πιο... ψυχρά το 1-0 του Ολυμπιακού με τον Αστέρα ήταν ένα ματς που οι ερυθρόλευκοι δεν είχαν ανάλογη εικόνα και ξεχώρισαν συγκεκριμένοι παίκτες όπως οι Σωκράτης και Κρίστινσον.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-catk0bs47m6h-sf)


ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ

Αλλαγή σχήματος αλλά και διαφοροποιήσεις σε πρόσωπα από τον Μαρτίνς με το 4-4-2. Με Κρίστινσον κάτω από τα δοκάρια, άμυνα με Σεμέδο, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Ρέαμπτσιουκ και Λαλά, κέντρο με Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα και άκρα με Βαλμπουενά και Βρουσάι και δίδυμο μπροστά με Χασάν και Κάιπερς. Ήταν και το πρώτο ματς πρωταθλήματος του Κρίστινσον. Ο Αστέρας από την άλλη ήταν σε 4-2-3-1 με Τσιφτσή τέρμα, άμυνα με Τασουλή, Σουάρεθ, Χριστόπουλο και Κώτσιρα. Κέντρο με Βαλιέντε και Μπελόκ και Ριέρα πίσω από τον φορ Μπαράλες. Άκρα με Κρέσπι και Μπάμπα.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ Στα πρώτα 30 λεπτά είδαμε φάσεις και από τον Ολυμπιακό αλλά και από τον Αστέρα που παραδοσιακά δεν είναι ομάδα που κλείνεται. Γκολ όμως δεν μπήκε. Στο 5ο λεπτό ο Χασάν είχε ευκαιρία με σουτ για να ακολουθήσει η φάση με σουτ του Μπαράλες. Στο 20' έκανε μία πολύ ωραία κίνηση και ένα σουτ έξω (ίσως να βρήκε και δοκάρι ενώ πέρασε τρεις παίκτες). Στο 22' ο Αβραάμ έγινε αναγκαστική αλλαγή και λίγο μετά θα είχε πρόβλημα και ο Λαλά από ένα δυνατό χτύπημα του Μπαράλες. Πριν το τέλος του α' μέρους οι Καμαρά και Ριέρα είχαν από μία ακόμα φάση για να σκοράρουν αλλά το 0-0 έμεινε ως είχε.

Κλείσιμο
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΕΦΕΡΕ ΤΟ 1-0 Στο β' μέρος ο Ολυμπιακός βρήκε γκολ από στατική φάση για το 1-0. Το πρώτο τέρμα του Σωκράτη με τους Πειραιώτες με κεφαλιά στο 52' μετά από κόρνερ Βαλμπουενά και συμμετοχή στη φάση του Κάιπερς. Οι Αρκάδες επιχείρησαν να βγάλουν και αυτοί φάσεις αλλά δεν τα κατάφεραν ανάλογα. Ο Αστέρας ζήτησε και ένα πέναλτι για τράβηγμα του Σωκράτη στον Ιγκλέσιας. Το 1-0 παρέμεινε έως το τέλος.

MVP: Ο Σωκράτης και για το γκολ του (πρώτο με τον Ολυμπιακό) και για την παρουσία του. Από κοντά και ο Κρίστινσον που ήταν θετικότατος.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Ο Κάιπερς έκανε μεγάλη προσπάθεια και είχε συμμετοχή στο 1-0. Συμμετοχή στο γκολ είχε και ο Βαλμπουενά.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο Αστέρας έβγαλε κάποιες καλές φάσεις αλλά οι μεσοεπιθετικοί του υστέρησαν στα τελειώματά τους. Ορισμένοι παίκτες που περνάνε... εξετάσεις όπως ο Ντρέγκερ στον Ολυμπιακό δεν ήταν καλοί.

Η ΓΚΑΦΑ: Κάποια μεγάλη γκάφα δεν υπάρχει.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Τα περισσότερα θέματα είχαν να κάνουν με φάουλ και πειθαρχικό έλεγχο. Ο Σιδηρόπουλος ελέγχεται για τη φάση με το πολύ σκληρό χτύπημα του Μπαράλες στον Λαλά που έβγαλε κίτρινη. Ο Αστέρας ζήτησε ένα πέναλτι για τράβηγμα του Σωκράτη στον Ιγκλέσιας.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ο Ολυμπιακός καλή εικόνα δεν είχε στο σύνολο του αγώνα. Ήταν όμως πιο ουσιαστικός επιθετικά από τους Αρκάδες για να πάρει το ματς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κρίστινσον, Σεμέδο, Καμαρά, Σίλβα, Χασάν (70' Ελ Αραμπί), Βρουσάι, Κάιπερς (82' Εμβιλά), Βαλμπουενά (70' Ραντζέλοβιτς), Παπαδόπουλος (22' λ.τρ. Σωκράτης), Ρέαμπτσιουκ και Λαλά (46' λ.τρ. Ντρέγκερ).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσιφτσής, Τασουλής, Βαλιέντε (46' Ιγκλέσιας), Μπαράλες (46' Τζίμας), Κρέσπι, Μπελόκ (88' Κανελλόπουλος), Σουάρες, Ριέρα (46' Γκόμες), Κώτσιρας, Χριστόπουλος και Αλί Μπάμπα (67' Τιλίκα).

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

European Super League: Αποχώρησαν και επισήμως Ατλέτικο Μαδρίτης και Ίντερ

Μετά το «ναυάγιο» της European Super League: Νέα σενάρια για Ντελ Πιέρο αντί του Ανιέλι στην προεδρία της Γιουβέντους

«Ανοίγει την αγκαλιά της» η UEFA για τους «αντάρτες» της European Super League: Έκαναν ένα μεγάλο λάθος, πρέπει να προχωρήσουμε ενωμένοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης