Μπαράζ εξελίξεων: Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μπαράζ εξελίξεων: Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Βόμβα μεγατόνων έπεσε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού αποχωρεί από την προεδρία της ομάδας ο Εντ Γούντγουορντ - Επίσημη ανακοίνωση από τη Γιουνάιτεντ που επιβεβαίωσε την είδηση αποφεύγοντας το οποιοδήποτε σχόλιο για την European Super League

unitedparaithsh
Ντόμινο εξελίξεων μετά την διαφαινόμενη διάλυση της European Super League, αφού μετά το τσουνάμι εξελίξεων ο πρόεδρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και εκλεκτός των ιδιοκτητών, Εντ Γούντγουορντ παραιτήθηκε από τη θέση του.

Ο ισχυρός άνδρας των «κόκκινων διαβόλων» όπως μεταδίδουν τα βρετανικά Μέσα, ανέλαβε την ευθύνη του φιάσκου με την «κίνηση των δώδεκα» και υπέβαλε την παραίτηση του αποχωρώντας από το τιμόνι του συλλόγου στο οποίο βρίσκεται από το 2005.

Ο Εντ Γούντγουορντ ήταν στη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 2005, ενώ τα καθήκοντα του εκτελεστικού αντιπροέδρου τα εκτελούσε από το 2012 έως σήμερα. Είναι επίσης υπάλληλος της JP Morgan, του μεγάλου χορηγού της European Super League.

Επιβεβαίωσε η Γιουνάιτεντ,  αλλά κάνει λόγο για αποχώρηση στα τέλη της χρονιάς
Λίγο πριν τα μεσάνυχτα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με επίσημη ανακοινώση της επιβεβαίωσε την αποχώρηση του Γούντγορντ, αλλά απέφυγε να κάνει ρόλο για παραίτηση.

Οι κόκκινοι διάβολοι αναφέρουν ότι ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος θα αποχωρήσει από τον σύλλογο στα τέλη του χρόνου, με τον ίδιο να εκφράζει τις ευχαριστίες του για τα όσα έζησε στο σύλλογο, χωρίς ωστόσο να κάνει την οποιαδήποτε αναφορά στο διαφαινόμενο φιάσκο της European Super League.



Ειδήσεις σήμερα:

European Super League: 14 σύλλογοι της Premier League βλέπουν τον Τζόνσον για το σχίσμα με τους «Big 6»

European Super League: Ο μυστικός δείπνος που «γέννησε» τη Λίγκα των πλουσίων

Ζοσέ Μουρίνιο: Τα... μάζεψε τα πράγματα, αλλά δεν χρειάζεται διάλειμμα από το ποδόσφαιρο (βίντεο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης