Τι «παίζει» με Κάρλος Τζούνιορ και Ολυμπιακό

Τι «παίζει» με Κάρλος Τζούνιορ και Ολυμπιακό

Την περίπτωση του Κάρλος Τζούνιορ εξετάζει ο Ολυμπιακός, με τον παίκτη να… δείχνει τις διαθέσεις του στο φημολογούμενο ενδιαφέρον.

carlos-junior_094235
Ο Κάρλος Τζούνιορ είναι μία από τις περιπτώσεις εξτρέμ που ξεχωρίζουν στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν.

Όπως γράφει σήμερα ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή», ο Βραζιλιάνος άσος παίζει στην Πορτογαλία με τη φανέλα της Σάντα Κλάρα και είναι ένας ποδοσφαιριστής που γνωρίζει πολύ καλά ο Πέντρο Μαρτίνς.

Εκείνο που σημειώνει το ρεπορτάζ είναι πως ο 25χρονος ακραίος εδώ και λίγες μέρες έκανε «follow» τον επίσημο λογαριασμό της ΠΑΕ στο Instagram, φανερώνοντας κατά κάποιο τις… διαθέσεις του σχετικά με το ενδεχόμενο μεταγραφής του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Κάρλος Τζούνιορ έχει προταθεί και η διοίκηση φαίνεται πως περιμένει την εισήγηση του Πέντρο Μαρτίνς, αν πρέπει να προχωρήσει για την απόκτησή του ή να εξεταστεί πρώτα κάποιος άλλος υποψήφιος στόχος.

Την τελευταία διετία ο παίκτης στην Πορτογαλία έχει 20 γκολ και 10 ασίστ σε 67 παιχνίδια, ενώ με τη Σάντα Κλάρα έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024. Η χρηματιστηριακή του αξία υπολογίζεται στα 2 εκατ. ευρώ, ενώ φέτος έχει 29 συμμετοχές, 11 γκολ και 4 ασίστ στο ενεργητικό του.

Πηγη: Sportfm
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης