Super League 2, Λεβαδειακός - Ιωνικός 1-2: Με ανατροπή άγγιξε την άνοδο - Δείτε τα γκολ

Super League 2, Λεβαδειακός - Ιωνικός 1-2: Με ανατροπή άγγιξε την άνοδο - Δείτε τα γκολ

Βλέπει την επιστροφή στα «σαλόνια» να... πλησιάζει - Ο Ιωνικός πέρασε και από την έδρα του Λεβαδειακού στο ντέρμπι κορυφής με σούπερ ανατροπή (1-2) και ξέφυγε στο +8 από τη 2η θέση έξι «στροφές» πριν από το φινάλε της Super League 2

5285166
Πανέτοιμος για την ιστορική επάνοδό του στη Super League έπειτα από 14 χρόνια απέδειξε ότι είναι ο Ιωνικός, θριαμβεύοντας και στο ντέρμπι κορυφής με διπλό ανόδου κόντρα στον Λεβαδειακό.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-caq1nfpph1nd-sf)


Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού πανηγύρισε την ανατροπή (1-2), με «όπλο» τις «χρυσές» αλλαγές του από τον πάγκο. Οι Βοιωτοί ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν με το… καλημέρα, όταν ο Πολέτο στο 6’ νίκησε τον Γκίνη με ωραίο μακρινό και συρτό σουτ για το άμεσο 1-0 στο ματς.

Ωστόσο, το μέταλλο των Νικαιωτών στα δύσκολα λειτούργησε ξανά υπέρ τους στο δεύτερο ημίχρονο. Μόλις 80'' από την είσοδό του στο ματς, ο Ματσούκας βρέθηκε σε θέση βολής από τα αριστερά και πλάσαρε έξοχα τον Μένκα, φέρνοντας το ματς στα ίσα.

Το μομέντουμ είχε περάσει στα χέρια των φιλοξενούμενων, οι οποίοι τελικά ολοκλήρωσαν την τέλεια απόδραση με τον σκόρερ των ειδικών αποστολών. Ο Μάναλης, πέντε λεπτά από την είσοδό του στο ματς, σφράγισε την ανατροπή στο 81’ με το τέταρτο γκολ του στο τελευταίο δεκάλεπτο των αγώνων τη φετινή σεζόν. Αμφότερα τα γκολ πανηγυρίστηκαν έξαλλα, με τους παίκτες να γίνονται ένα κουβάρι με τον coach Σπανό και τους συνεργάτες του.

Κλείσιμο
Πλέον, ο Ιωνικός κρατά για τα καλά στα χέρια του την υπόθεση πρωτιά, βρίσκεται στο +8 από Λεβαδειακό και Ξάνθη (υποχώρηση για την ομάδα του Τζουζέπε Σανίνο) και με 8 σερί νίκες, μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να χάσει το «τρένο» της μεγάλης του επιστροφής στα σαλόνια της Super League μετά το 2007, στις έξι εναπομείνασες αγωνιστικές (1 κανονική διάρκεια, 5 play-offs).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2 (21η ΑΓ.)

Λεβαδειακός (Σανίνο): Μένκα, Μύγας, Λιάγκας, Παναγιώτου, Καραχάλιος, Μεχία, Κονέ (69′ Κωστή), Νίλι, Πολέτο, Μαρίνος (61′ Νίκας), Μπιανκόνι (82′ Μυτίδης).

Ιωνικός (Σπανός): Γκίνης, Κύργιας, Κοτσώνης, Φαζός (57′ Ματσούκας), Παπαγεωργίου, Αμπούντ-Ομάρ, Μουμίν, Γκοτσούλιας (57′ Νιάσε), Ρόλε, Πλατέλλας, Κάστρο (76′ Μάναλης).

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης