ΑΕΚ: Οι Σέρβοι «στέλνουν» τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον πάγκο

ΑΕΚ: Οι Σέρβοι «στέλνουν» τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον πάγκο

Στη Σερβία θεωρούν δεδομένη τη συμφωνία της ΑΕΚ με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ωστόσο δεν προκύπτει ότι το θέμα είναι τόσο προχωρημένο

vladannn
Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς πράγματι είναι ένας προπονητής που υπάρχει στο κάδρο για την ΑΕΚ. Δημοσίευμα μάλιστα από την πατρίδα του τη Σερβία τον στέλνει δεδομένα στον πάγκο της Ένωσης, υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα του alo.rs αναφέρει: «Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς απέχει μόλις ένα βήμα από τη νέα του δουλειά. Η ΑΕΚ πλησιάζει στο να φέρει τον Σέρβο που δεν έχει δουλέψει από τον Μάρτιο, αφότου και έληξε την συνεργασία του με την Αλ Αχλί, στην οποία ήταν προπονητής από τον Φεβρουάριο του 2020.

Η ΑΕΚ ήταν μεταξύ του Ράζβαν Λουτσέσκου και του Μιλόγεβιτς για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά κατέληξε στον Σέρβο επειδή ο Ρουμάνος ήταν στον ΠΑΟΚ για μεγάλο χρονικό διάστημα, κάτι που προσβάλει τον σύλλογο της Αθήνας.

Ο Μιλόγεβιτς επιστρέφει έτσι στην Ελλάδα, μετά την εργασία του στον Πανιώνιο. Αναμένεται ότι όλα θα επισημοποιηθούν σύντομα και ότι ο Μιλόγεβιτς θα υπογράψει διετές συμβόλαιο».

Πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τη δεδομένη στιγμή δεν προκύπτει κάτι τέτοιο. Προφανώς και ο 51χρονος Σέρβος τεχνικός είναι μέσα στη λίστα της ΑΕΚ, ωστόσο το θέμα δεν είναι τόσο προχωρημένο όσο το παρουσιάζουν οι Σέρβοι.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Οκτώ νεκροί μετά από πυροβολισμούς σε κτίριο της FedEx στην Ιντιανάπολις

Σκληρές εικόνες: Αστυνομικός στις ΗΠΑ πυροβολεί 13χρονο που σηκώνει τα χέρια ψηλά

Εμβόλιο Pfizer: Γιατί θα χρειαστεί και τρίτη δόση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης