UEFA: Τιμωρία 10 αγωνιστικών για ρατσιστική επίθεση

UEFA: Τιμωρία 10 αγωνιστικών για ρατσιστική επίθεση

Η UEFA τιμώρησε με δέκα ματς τον Όντρεϊ Κούντελα της Σλάβια Πράγας για τη ρατσιστική επίθεση στον Γκλεν Καμαρά της Ρέιντζερς στης ρεβάνς των δύο ομάδων στο Europa League - Τιμωρία τριών ματς στον Φινλανδό για την αντίδρασή του

Racist
Ποινή αποκλεισμού δέκα ματς επέβαλε τελικά η UEFA στον Όντρεϊ Κούντελα για τη ρατσιστική επίθεση στον Γκλεν Καμαρά στη ρεβάνς της Σλάβια Πράγας με τη Ρέιντζερς για το Europa League.

Υπενθυμίζεται ότι η ευρωπαϊκή ομοσπονδία στις 6 Απριλίου είχε τιμωρήσει προσωρινά τον 34χρονο Τσέχο αμυντικό με ένα ματς - για προσβολή αντιπάλου στον αγωνιστικό χώρο - διατηρώντας «την επιφύλαξη οποιασδήποτε απόφασης που μπορεί να ληφθεί στη συνέχεια» καθώς η έρευνα επρόκειτο να συνεχιστεί.

Από την ολοκλήρωσή της αποδείχθηκε ότι υπήρξε ρατσιστική λεκτική επίθεση από τον Τσέχο στον Φινλανδό μέσο της ομάδας της Γλασκώβης. Τόσο ο παίκτης, όσο και η Ρέιντζερς το κατήγγειλαν ζητώντας χαρακτηριστικά από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία να «μην το κρύψει κάτω από το χαλί». Ο Καμαρά τιμωρήθηκε με τρία ματς για την απάντησή του, καθώς έβαλε στα χέρια στο πρόσωπο του αντιπάλου.



Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Champions League: Ραντεβού - φωτιά σε Ανφιλντ και Βεστφαλία!

Στα χέρια του Μπελχαντά προσφορά του Ολυμπιακού

Νεϊμάρ: «Μένω στην Παρί, έχει τελειώσει το θέμα της ανανέωσης»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης