H Ρεάλ τρολάρει τη Λίβερπουλ με τον «Τιτανικό» 109 χρόνια μετά το ναυάγιο

H Ρεάλ τρολάρει τη Λίβερπουλ με τον «Τιτανικό» 109 χρόνια μετά το ναυάγιο

Οι Μαδριλένοι ταξίδεψαν «Τρίτη και 13», μένουν στο Hotel «Τιτανικός» 109 χρόνια από την επέτειο του ναυαγίου και κόντρα σε κάθε δεισιδαιμονία ετοιμάζονται για τα προημιτελικά του Champions League

titanicc
Ο αριθμός 13 αναμφίβολα συνοδεύεται μέσα στο πέρασμα των αιώνων, από πλήθος δεισιδαιμονιών και προλήψεων. Σήμερα μάλιστα το ημερολόγιο δείχνει Τρίτη και 13 μια ημέρα όπου σύμφωνα τόσο για την ελληνική όσο και για την ισπανική λαϊκή θυμοσοφία θεωρείται «γρουσούζικη».

Το εν λόγω νούμερο βέβαια δεν θεωρείται και ιδιαίτερα τυχερό και για τη Ρεάλ Μαδρίτης για τους ακόλουθους ανεξήγητους λόγους που θα παραθέσουμε. Ειδικότερα, από τότε που οι Μαδριλένοι κατέκτησαν το 13ο τρόπαιο τους στο Champions League του Κιέβου, η μετέπειτα πορεία τους στην κορυφαία διασυλλογική διογράνωση δεν στέφθηκε με την ίδια επιτυχία. Τόσο ο Ζινεντίν Ζιντάν όσο και ο σούπερ σταρ της ομάδας, Κριστιάνο Ρονάλντο, αποχώρησαν από τον σύλλογο εκείνο το καλοκαίρι με τους «Blancos» να βιώνουν τον αποκλεισμό από τον Άγιαξ και την Μάντσεστερ Σίτι, αντίστοιχα τις επόμενες δύο σεζόν.

Αυτές οι συγκυρίες ωστόσο δεν φαίνεται να πτοούν τη «Βασίλισσα», που παρά τις αγωνιστικές απουσίες, φαίνεται να πηγαίνει κόντρα σε κάθε πρόληψη! Συγκεκριμένα, το σύνολο του Γάλλου τεχνικού, αποφάσισε να πετάξει σήμερα ανήμερα Τρίτης και 13 με προορισμό το Μέρσεϊσαϊντ, καθώς αύριο αντιμετωπίζει τη Λίβερπουλ στον επαναληπτικό των προημιτελικών του Champions League.

Τέλος, αψήφησαν κι έναν επιπλέον «κακό οιωνό», καθώς το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένουν στο ιστορικό Stanley Dock, φέρει την ονομασία του περίφημου πλοίου Tιτανικός, ακριβώς 109 χρόνια από την ημέρα που έγινε η τραγωδία το 1912! 

Ειδήσεις σήμερα:

ΑΕΚ: 97 χρόνια ιστορίας, της μεγαλύτερης Κυρίας! (pics & vids)

Τσέλσι και Παρί έτοιμες για τα ημιτελικά του Champions League

Μαρινάκης στους παίκτες του Ολυμπιακού: «Έχουμε μπροστά μας και το Κύπελλο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης