Γιούργκεν Κλοπ: «Μπορούμε την ανατροπή κόντρα στη Ρεάλ»

Γιούργκεν Κλοπ: «Μπορούμε την ανατροπή κόντρα στη Ρεάλ»

Ο Γιούργκεν Κλοπ ξεκαθάρισε ότι πιστεύει στην πρόκριση της Λίβερπουλ επί της Ρεάλ (14/4, 22:00) στον αγώνα ρεβάνς για τους 8 του Champions League, παραδέχτηκε ότι η απουσία θεατών είναι ανασταλτικός παράγοντας και έπλεξε το εγκώμιο των Βινίσιους και Τόνι Κρόος

Klopp
Η Λίβερπουλ υποδέχεται το βράδυ της Τετάρτης (14/4, 22:00) τη Ρεάλ στη ρεβάνς των προημιτελικών του Champions League - οι «μερένγκες» πανηγύρισαν τη νίκη με σκορ 3-1 στο πρώτο ματς στη Μαδρίτη - και χρειάζεται να κάνει τη μεγάλη ανατροπή για να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cagy14d0pbtl-st)


Ο Γιούργκεν Κλοπ ξεκαθάρισε στη συνέντευξη Τύπου ότι πιστεύει σε αυτήν, παραδέχτηκε ότι η απουσία θεατών αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα προς αυτήν την κατεύθυνση και στάθηκε στον Βινίσιους και τον Τόνι Κρόος. Για τον Βραζιλιάνο υποστήριξε «με εξέπληξε πάρα πολύ», για τον συμπατριώτη του ότι «είναι από τους πιο επιτυχημένους παίκτες στον κόσμο».



«Δεν ξέρω αν η εικόνα που είχαμε στη Μαδρίτη οφείλεται σε εκνευρισμό. Η ρεβάνς θα είναι ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Θα πρέπει να προσέξουμε την άμυνά μας, η Ρεάλ έχει πολλή ποιότητα. Δείτε το πρώτο γκολ τους με την πάσα του Κρόος.

Έχουν πολλούς τραυματίες, αλλά κι εμείς το ίδιο. Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά. Το καλεντάρι είναι τρελό. Η Ρεάλ έρχεται από τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα κι ένα καλό σερί. Το ματς ξεκινάει από το 0-0, αλλά αν δεχτούμε γκολ τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα. Αν έχουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά.

Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας και το γκολ. Αν πετύχουμε το πρώτο, θα πρέπει να σκεφτούμε πώς θα φτάσουμε στο δεύτερο. Από το σκορ του πρώτου αγώνα μοιάζει να έχουμε αποκλειστεί και να μην έχουμε τίποτα να χάσουμε, αλλά θα προσπαθήσουμε για την ανατροπή.

Το 3-1 έδειξε ότι η Ρεάλ ήταν καλύτερη, αλλά παίξαμε μόνο το πρώτο ημίχρονο της σειράς. Η απουσία θεατών είναι ένα πρόβλημα. Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας και το γκολ. Αν πετύχουμε το πρώτο, θα πρέπει να σκεφτούμε πώς θα φτάσουμε στο δεύτερο».


Ειδήσεις σήμερα:

ΑΕΚ: 97 χρόνια ιστορίας, της μεγαλύτερης Κυρίας! (pics & vids)

Τσέλσι και Παρί έτοιμες για τα ημιτελικά του Champions League

Μαρινάκης στους παίκτες του Ολυμπιακού: «Έχουμε μπροστά μας και το Κύπελλο»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης