Γιουβέντους: Ξεπέρασε τον κορωνοϊό ο Μπονούτσι κι επιστρέφει στις προπονήσεις

Γιουβέντους: Ξεπέρασε τον κορωνοϊό ο Μπονούτσι κι επιστρέφει στις προπονήσεις

Ο Μπονούτσι ήταν ο πρώτος από οκτώ Ιταλούς διεθνείς που προσβλήθηκαν από την Covid-19, μετά την επιστροφή του στα τέλη Μαρτίου, απ’ την Εθνική Ιταλίας και τις υποχρεώσεις του για τους αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022

bonucci
Ο Λεονάρντο Μπονούτσι ξεπέρασε τον κορωνοϊό και από την Τρίτη (13/04) θα είναι πλέον σε θέση να ενταχθεί ξανά στις προπονήσεις της Γιουβέντους, όπως ανακοίνωσε η ιταλική ομάδα τη Δευτέρα (12/04), λίγες ημέρες πριν από το κυριακάτικο (18/04), καθοριστικό παιχνίδι με την Αταλάντα.




Ο διεθνής Ιταλός αμυντικός «...πραγματοποίησε, όπως απαιτείται από το πρωτόκολλο, δύο τεστ με αρνητικό αποτέλεσμα» ανέφερε η «Γιούβε» στην ανακοίνωσή της. Ο Μπονούτσι ήταν ο πρώτος από οκτώ Ιταλούς διεθνείς που προσβλήθηκαν από την Covid-19, μετά την επιστροφή του στα τέλη Μαρτίου, απ’ την Εθνική Ιταλίας και τις υποχρεώσεις του για τους αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Μετά από αυτόν, ανακοινώθηκαν ως θετικοί τον κορωνοϊό και οι Μάρκο Βεράτι, Αλεσάντρο Φλορέντσι (Παρί Σεν Ζερμέν), Βιτσέντσο Γκρίφο (Φράιμπουργκ), Αλέσιο Κράνιο (Κάλιαρι), Φεντερίκο Μπερναρντέσκι (Γιουβέντους) και Ματέο Πεσίνα (Αταλάντα). Ως θετικός στον κορονοϊό είχε καταγραφεί απ' τα ιταλικά ΜΜΕ και ο γκολκίπερ της Τορίνο, Σαλβατόρε Σιρίγκου, αλλά ο σύλλογός του δεν είχε δώσει στη δημοσιότητα το όνομά του.


Ειδήσεις σήμερα:

Τα έβαλε με τον Κουαλιαρέλα ο Γκατούζο: «Μην μας σπας τα αρχ@@» (vid)

Ολυμπιακός: Έσπασε το ρεκόρ του Σίλβα η ομάδα του Μαρτίνς

Σάλος στην Ιταλία για Ζλάταν: Έσπασε την καραντίνα και πήγε για φαγητό σε εστιατόριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης