Super League 1 play out, Ατρόμητος-ΑΕΛ 0-1: Γάντια παραμονής με Νάγκι και... Μανδά!

Super League 1 play out, Ατρόμητος-ΑΕΛ 0-1: Γάντια παραμονής με Νάγκι και... Μανδά!

Η απίθανη γκάφα του τερματοφύλακα Μανδά στο γκολ στον Στίφλερ αλλά και οι εκπληκτικές επεμβάσεις του Νάγκι έδωσαν στην ΑΕΛ ένα μεγάλο διπλό (0-1) στο Περιστέρι, την ξεκόλλησαν από την τελευταία θέση της Super League 1 και αναπτέρωσαν τις ελπίδες απευθείας σωτηρίας! Στο +2 από Παναιτωλικό οι Θεσσαλοί - Συνεχίζει να αγνοεί την νίκη ο Ατρόμητος

playoutperisterii_2
Η ΑΕΛ το ήθελε περισσότερο, ο Ατρόμητος δεν αξιοποίησε τις φάσεις του και είχε τον Μανδά να κάνει μοιραίο λάθος και η ομάδα του Φέστα έτσι πήρε υπερπολύτιμο 1-0 στο γήπεδο του Περιστερίου από το γκολ του Στίφλερ. Μία μεγάλη... ανάσα στη... μάχη της για παραμονή.

ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ

Ο σχηματισμός του γηπεδούχου Ατρόμητου - που πριν τη σέντρα οι παίκτες του δεν ξέχασαν τον τραυματία Χαρίση και σήκωσαν φανέλα του - σε 4-3-3 αρχικά είχε ως εξής: Μανδάς κίπερ, άμυνα με Γκάλο, Γούτα, Μαυρομμάτη και Γκαλβάο, εξάρι τον Σάλομον, μπροστά του τον Νάτσο με τον Ούμπιδες και τριάδα μπροστά τους Χριστοδουλόπουλο, Ενσικουλού και Μανούσο.

Η διάταξη της ΑΕΛ σε 4-2-3-1: Νάγκι γκολκίπερ, άμυνα με Μπέρτο, Τσόσιτς, Μαξιμένκο και Γιακιμόβσκι, εξάρια οι Στίφλερ και Κολομπίνο και μπροστά τους ο Ακούνια, άκρα με Γλυνό και Μπεν Χατίρα και φορ ο Ντουρμισάι.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ, ΓΚΕΛΑ ΜΑΝΔΑ ΚΑΙ 0-1

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cak7rt0ixeoh-sf)


Ο Ατρόμητος επιχείρησε να μπει πιο δυνατά στο α' μέρος. Ωστόσο η πρώτη καλή φάση ήταν της ΑΕΛ με σουτ του Ακούνια λίγο έξω στο 20'. Στο 21' ο Σάλομον είχε μία πολύ καλή φάση με σουτ λίγο άουτ και στο 38' ο Νάγκι έκανε μεγάλη επέμβαση σε σουτ εκτός περιοχής από τον Γκάλο. Στο 41' μετά από φάουλ του Γιακιμόβσκι και τραγική κίνηση Μανδά ήρθε το 0-1.

Κλείσιμο
Ο Ντουρμισάι πήρε την κεφαλιά, ο Μανδάς απέκρουσε πάνω σε 2 παίκτες της ΑΕΛ και ενώ του έφυγε η μπάλα και ο Στίφλερ από κοντά σκόραρε. Η φάση ελέγχθηκε από VAR για οφσάιντ και μετά κατακυρώθηκε το γκολ. Στις καθυστερήσεις ο Μανούσος είχε δοκάρι με κεφαλιά και αμέσως μετά μεγάλη ευκαιρία με σουτ ο Αγκάγιεφ.

ΔΕΝ ΜΕΤΡΗΣΕ ΣΩΣΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥΣΟΥ, ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Ο ΜΑΝΔΑΣ

Στην επανάληψη ο Ατρόμητος ζήτησε σε δύο περιπτώσεις πέναλτι. Εκτός αυτού στο 52' ο Μανούσος είχε ένα πλασέ που έβγαλε σωτήρια ο Νάγκι. Στο 60' ο Μανούσος σκόραρε αλλά το γκολ του ορθώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 71' ο Μανδάς ενώ είχε χτυπήσει ξέσπασε σε κλάματα και έγινε αλλαγή. Το ματς έμεινε μετά στο 0-1 έως το τέλος.

MVP: Ο Νάγκι. Όποτε χρειάστηκε κράτησε το μηδέν στην άμυνά του. Είχε και την τύχη με το μέρος του στο δοκάρι του Μανούσου.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Ο Στίφλερ κυρίως λόγω του τέρματός του. Του 0-1 που ήταν τελικό σκορ.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο Μανδάς και η επιθετική γραμμή του Ατρόμητου. Ο κίπερ των Περιστεριωτών για το λάθος του.

Η ΓΚΑΦΑ: Τρομερή γκέλα Μανδά στο 0-1 του Στίφλερ. Σοβαρό λάθος που οδήγησε στο γκολ της ΑΕΛ.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Η φάση που έχει σηκώσει την πιο μεγάλη κουβέντα είναι του 0-1 και εάν υπήρχε ή όχι οφσάιντ. Το VAR την έλεγξε και επικύρωσε το γκολ. Λάθη υπήρξαν και σε φάουλ και πειθαρχικό έλεγχο.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Η ΑΕΛ ήτν πιο κυνική και εύστοχη επιθετικά και πήρε το ματς. Ένα πολύτιμο για αυτήν 0-1 στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο σε ένα ματς με 7-3 τελικές.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μανδάς (λ.τρ. Θεοδωράκης), Γούτας, Μαυρομμάτης, Γκαλβάο, Γκάλο, Σάλομον, Ούμπιδες, Νάτσος (58' Μουνίθ), Ενσικουλού (37' λ.τρ. Αγκάγιεφ), Χριστοδουλόπουλος (71' Μάτιτς) και Μανούσος.

ΑΕΛ: Νάγκι, Μπέρτος, Γιακιμόβσκι (64' Ηλιάδης), Τσόσιτς, Μαξιμένκο, Κολομπίνο, Στίφλερ, Ακούνια (88' Γκράουρ), Ντουρμισάϊ (87' Μιλοσάβλιεβιτς), Μπεν Χατίρα και Γλυνός (64' Νικολιάς).

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ιταλικά ΜΜΕ: «Η Παρί θέλει τον Κριστιάνο για να αντικαταστήσει τον Εμπαπέ»

Απίστευτη ομολογία του Ντένις Ρόντμαν: «Έφαγα χυλόπιτα από την Ιβάνκα Τραμπ»

ΑΕΚ: Στον Μελισσανίδη το 80,74% των μετοχών της ΠΑΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης