Super League 1 play out, Βόλος-Παναιτωλικός 3-1: Τρίποντο αποτελεσματικότητας

Super League 1 play out, Βόλος-Παναιτωλικός 3-1: Τρίποντο αποτελεσματικότητας

Σε τροχιά SuperLleague 2 βρίσκεται ο Παναιτωλικός που σε ακόμη ένα ματς-τελικό παρουσίασε άθλιο πρόσωπο και έχασε εύκολα 3-1 στον Βόλο - Στο ρελαντί τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο οι Θεσσαλοί - Οι «κυανοκίτρινοι» και ο Δέλλας που είχαν κίνητρο περιφέρονταν... άσκοπα σε αγωνιστικό χώρο και πάγκο στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League 1

volostelikoo
Ωραίο ματς είδαμε στο Πανθεσσαλικό, όπου ο Βόλος κέρδισε τον Παναιτωλικό με 3-1, παρέμεινε ψηλά και παράλληλα έστειλε στα... τάρταρα τα «καναρίνια» που αν σε λίγη ώρα δεν χάσει η ΑΕΛ στο Περιστέρι, θα βρεθούν στην τελευταία θέση.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cak4fox6r5z5-sf)


Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με τον Κλέιμαν στο τέρμα, τους Τέκιο, Μήτογλου, Γκρίλο. Φεράρι στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Ριένστρα, Νίνη στον άξονα, τους Μπαρτόλο, Κρητικό στα φτερά, τον Μπουένο στο «10» και τον Περέα στο «9».

Οι «κυανοκίτρινοι» είχαν τον Κνετ στο τέρμα, τους Μεντίνα, Κασαραλίδη, Τσότσαλιτς, Περέιρα στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Εντινγκά, Ταχάρ στον άξονα, τους Μεντόσα, Αριγίμπι στα άκρα και τον Ντίας πίσω από τον Βέργο.

ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΜΑΤΣ, 2-0 Ο ΒΟΛΟΣ ΣΤΟ 13'

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cak18vw3m0kh-sf)
Κλείσιμο


Το ματς ξεκίνησε, αλλά οι «κυανοκίτρινοι»... μάλλον δεν το κατάλαβαν. Ετσι ο Βόλος σε σύντομο χρονικό διάστημα βρήκε στο ρελαντί 2 φορές στόχο, καθώς οι φιλοξενούμενοι έκαναν πολλά λάθη και «πουλούσαν» εύκολα την μπάλα. Μόλις στο 3' άνοιξαν το σκορ μετά σερί «γεμίσματά» τους, αφού τα «καναρίνια» δεν κατάφεραν να απομακρύνουν σωστά και ο Ριένστρα με μία «βολίδα» δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Κνετ. Το 1-0 όδεν «ξύπνησε» τους φιλοξενούμενους και στο 11' μετά από κόρνερ ο Νίνης βρέθηκε πάνω-κάτω στο ίδιο σημείο με τον Ολλανδό συμπαίκτη του και σούταρε, ο Ταχάρ θέλησε να τον κοντράρει όμως η μπάλα βρήκε στο χέρι του και αρχικά ο Σιδηρόπουλος καταλόγισε φάουλ. Υστερα από έλεγχο στο VAR όμως υπέδειξε την άσπρη βούλα και ο Μπουένο στο 13' διπλασίασε από εκεί τα τέρματα της ομάδας του.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cak1g11jnja9-sf)


ΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΙ ΕΠΑΙΖΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΜΕΙΩΣΕ

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cak1zs9dy72p-sf)


Μόνο τότε οι του Παναιτωλικού... αντιλήφθηκαν πως ο αγώνας είχε αρχίσει. Αρχισαν να πιέζουν ψηλά, να πηγαίνουν με δύναμη στις διεκδικήσεις και στο 15' «φλέρταραν» με το γκολ όταν το σουτ του Ταχάρ πέρασε λίγο άουτ. Πλέον οι φιλοξενούμενοι έμεναν ψηλά και ο αγώνας απέκτησε γρήγορο ρυθμό. Ο Βόλος έπαιζε πολύ από τα αριστερά με τους Φεράρι, Μπαρτόλο και από εκεί απείλησε με τον Περέα στο 31', καθώς οι γηπεδούχοι έβγαιναν ωραία στο τρανζίσιον,

Μέχρι που φτάσαμε στο 37'. όπου οι «κυανοκίτρινοι» μπήκαν ξανά στο ματς, χάρις στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βέργου (η εσχάτη των ποινών καταλογίστηκε σε χέρι του Περέα), ενώ δευτερόλεπτα μετά άγγιξε την ισοφάριση, όταν ο Φεράρι έδιωξε προ των Ντίας, Βέργου που ήταν μόνοι στο ύψος της μικρής περιοχής μετά από ωραία ενέργεια του Αριγίμπι.

Ο ΜΗΤΟΓΛΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΙΑ ΣΤΟ 3-1

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cak275pooga1-sf)


Ο αγώνας είχε πάρει... φωτιά, αλλά «έσβησε» λίγο αργότερα. Πιο συγκεκριμένα στο 43', όταν η άμυνα του Παναιτωλικού «έκατσε» σε εκτέλεση κόρνερ και ο Μήτογλου από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η ανασταλτική λειτουργία των φιλοξενουμένων ήταν κάκιστη, ο στόπερ του Βόλου το εκμεταλλεύτηκε και έδωσε ξανά αέρα 2 τερμάτων στην ομάδα του.

Ο ΒΟΛΟΣ ΕΛΕΓΧΕ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΕΠΤΑ

Στο δεύτερο μισό η αναμέτρηση είχε ρυθμό, η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω, όμως καμία εκ των δύο ομάδων δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν. Οι φιλοξενούμενοι μετά το 53' έπαιζε φουλ επίθεση και 4-4-2, όμως δεν μπορούσε να δημιουργήσει «καθαρές» ευκαιρίες, σε αντίθεση με τον Βόλο που έβγαινε όμορφα στην κόντρα και στο 67' απείλησε με τον Σάντος (ο Κνετ αντέδρασε σωστά).

Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΗΤΑΝ ΑΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ «ΠΛΗΡΩΣΕ»

Οι γηπεδούχοι έλεγχαν τον ρυθμό και μόνο μετά το 70' οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να μεταφέρουν το ματς στα καρέ των γηπεδούχων. Ομως ήταν ιδιαίτερα «άστοχοι» και πλήρωσαν τα κακά τους τελειώματα. Είτε σε τελική πάσα, είτε σε προσπάθεια, καθώς ο Ντάλσιο στο 71' βρέθηκε φάτσα με το τέρμα αλλά αρχικά ο Φεράρι και ύστερα ο Κλέιμαν του είπαν «όχι», ενώ ο Καρέλης βρέθηκε πολλές φορές σε θέση βολής, αλλά τα σουτ του ήταν άστοχα. Σα να μην έφτανε αυτό ο Βέργος στο 86' σημάδεψε, απέναντι, στον Ισραηλινό γκολκίπερ, το δεξί κάθετο δοκάρι του και το τελικό σκορ δεν άλλαξε.

MVP: Ο Φεράρι. Ο μπακ του Βόλου εκτός των πολλών του προωθήσεων, πιστώνεται ανασταλτικά πως στο 37' και το 71΄«γλίτωσε» την εστία της ομάδας του από βέβαια γκολ.

Στο ύψος του: Πολύ καλό ματς για τον Βόλο από τους Ριένστρα, Νίνη.

Η «γκάφα»: Την έκανε η άμυνα του Παναιτωλικού στη φάση του 3-1, όπου και «έκατσε» και επέτρεψε στον Μήτογλου να σκοράρει ανενόχλητος από κοντά.

Το «στραγάλι»: Μέσω VAR καταλογίστηκαν τα πέναλτι για το 2-0 του Βόλου και το 2-1 του Παναιτωλκού. Στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου ακυρώθηκε σε ροή αγώνα ως οφ σάιντ γκολ του Ντίας (ήταν εκτεθειμένος ο Τσότσαλιτς που του έκανε την κεφαλιά-πάσα).

Το «ταμείο» του gazzetta.gr: Ο Βόλος συνέχισε, έστω και χωρίς ουσιαστικό κίνητρο, την πολύ καλή του φετινή παρουσία. Ο Παναιτωλικός αν και είχε διπλάσιες τελικές (15 έναντι 8), πλήρωσε την επιθετική το δυστοκία και την κάκιστη ανασταλτική του λειτουργία.

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Τέκιο, Μήτογλου, Γκρίλο, Φεράρι, Ριένστρα, Νίνης, Μπαρτόλο (74′ Κιάκος), Κρητικός (84′ Σάντσεζ), Μπουένο (57′ Σάντος), Περέα

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κνετ, Μεντίνα (53′ Ντάλσιο), Κασαραλίδης (53′ Μανθάτης), Τσότσαλιτς, Περέιρα (74′ Φρεντ), Εντινγκά, Ταχάρ, Ντίας, Αριγίμπι (74′ Γιάκολις), Μεντόσα (53′ Καρέλης), Βέργος

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ιταλικά ΜΜΕ: «Η Παρί θέλει τον Κριστιάνο για να αντικαταστήσει τον Εμπαπέ»

Απίστευτη ομολογία του Ντένις Ρόντμαν: «Έφαγα χυλόπιτα από την Ιβάνκα Τραμπ»

ΑΕΚ: Στον Μελισσανίδη το 80,74% των μετοχών της ΠΑΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης