Άρχισε τις επαφές με προπονητή η ΑΕΚ, στη λίστα Γιαννίκης-Μιλόγεβιτς

Άρχισε τις επαφές με προπονητή η ΑΕΚ, στη λίστα Γιαννίκης-Μιλόγεβιτς

Η ΑΕΚ έχει ήδη εντοπίσει τον πρώτο της στόχο για προπονητή, έχει αρχίσει επαφές, αλλά διαθέτει και εναλλακτικές.

melissanidis_081212
Η απόφαση για αντικατάσταση του Μανόλο Χιμένεθ στο τέλος της σεζόν είναι ειλημμένη και φαίνεται πως αυτή τη φορά στην ΑΕΚ δεν θέλουν να χάσουν ούτε… μέρα. Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», ο εκλεκτός προπονητής έχει εντοπιστεί και έχουν ήδη αρχίσει οι επαφές μαζί του, κάτω από άκρα μυστικότητα.

Το όνομα δεν έχει διαρρεύσει, παρά μόνο πως ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει αποφασίσει για πρώτη φορά να κάνει μια μεγάλη οικονομική υπέρβαση για προπονητή. Στόχος είναι να προσφέρει το μεγαλύτερο συμβόλαιο που θα υπάρχει στο ποδοσφαιρικό τμήμα στον προπονητή, δηλαδή ετήσιο ποσό που θα αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ και ίσως να το ξεπερνά. Επίσης σκοπεύει να προσφέρει συμβόλαιο μακράς διάρκειας και όχι μονοετές για να τον πείσει πως θα του παραδώσει τα… κλειδιά της ομάδας.

Η ΑΕΚ έχει ζητήσει από τον προπονητή με τον οποίο κάνει επαφές να μη διαρρεύσει τίποτα στα ΜΜΕ, αλλά και να απαντήσει μέσα στο μήνα, καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια για καθυστερήσεις.

Στη λίστα της «Ένωσης» υπάρχουν και τα ονόματα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, που έχει περάσει από τον Πανιώνιο και πλέον είναι ελεύθερος, αλλά και του Αργύρη Γιαννίκη του ΠΑΣ Γιάννινα. Δεν βρίσκονται, ωστόσο, σε περίοπτη θέση στη λίστα και προηγούνται άλλες περιπτώσεις.

Πηγη: SportFM
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης