Αποκάλυψη-«βόμβα» από τα Ισπανικά ΜΜΕ: «Το καλοκαίρι στη Ρεάλ ο Εμπαπέ»

Αποκάλυψη-«βόμβα» από τα Ισπανικά ΜΜΕ: «Το καλοκαίρι στη Ρεάλ ο Εμπαπέ»

«Βόμβα» έριξε το έγκυρο ισπανικό Μέσο, «Chiringuito TV», σύμφωνα με το οποίο ο Κιλιάν Εμπαπέ από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στη La Liga για λογαριασμό της Ρεάλ

empapee
Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποτελεί αναμφίβολα ένα από μεγαλύτερα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ο 22χρονος Γάλλος επιθετικός συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τα κατορθώματά του με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, εκτοξεύοντας συνεχώς την χρηματιστηριακή του αξία.

Τελευταία παράστασή του αυτή στην «Αλιάνζ Αρένα», εκεί, όπου οδήγησε την ομάδα του σε μία σπουδαία και σημαντική νίκη με 3-2 επί των Βαυαρών και έδωσε σαφές προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά του Champions League. Λίγες ώρες μετά την τρομερή του εμφάνιση, στην Ισπανία αποκάλυψαν πως ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν θα βρίσκεται τη νέα χρονιά στο Παρίσι καθώς θα μετακομίσει στη Μαδρίτη, για λογαριασμό της Ρεάλ!

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός «El Chiringuito», ο Γάλλος άσος έχει έρθει σε συμφωνία με τους «μερένγκες» και το μόνο που απομένει είναι η Παρί να δώσει το «οκ» για την μεταγραφή του 22χρονου επιθετικού στην ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν. Την ίδια ώρα αναφέρεται πως πιθανότατα ο Βινίσιους θα αποτελεί ένα από τα έμψυχα ανταλλάγματα, συν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, για τον Γάλλο επιθετικό.

Πάντως, ο γενικός διευθυντής των Παριζιάνων, Λεονάρντο, δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση στην ερώτηση σχετικά με τα συμβόλαια των Μπαπέ και Νεϊμάρ, τονίζοντας ωστόσο πως σύντομα θα ξεκαθαριστεί το τοπίο.

«Για τους Νεϊμάρ και Μπαπέ δεν έχω κάτι νεότερο. Αυτό που μας νοιάζει αυτή την στιγμή είναι το τώρα. Πάντως σύντομα πιστεύω πως το ζήτημα με την παραμονή ή όχι των δύο θα έχει ξεκαθαρίσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λεονάρντο στο «Sky Italia» μετά το τέλος του αγώνα με την Μπάγερν.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Πάει μια εβδομάδα πίσω το Rolland Garos


Ολυμπιακός: Ξεκαθαρίζει για Παπασταθόπουλο-Βαλμπουενά

«Αρέσει στην ΑΕΚ ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης