Ράμος: «Η Ρεάλ θα κέρδιζε περισσότερους τίτλους αν ο Μέσι δεν ήταν στην Μπαρτσελόνα»

Ράμος: «Η Ρεάλ θα κέρδιζε περισσότερους τίτλους αν ο Μέσι δεν ήταν στην Μπαρτσελόνα»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Σέρχιο Ράμος για τον Λιονέλ Μέσι, λίγες ημέρες πριν το μεγάλο Clásico του Σαββάτου (10/04, 22:00), τονίζοντας βέβαια πως αν ο Αργεντινός δεν αγωνιζόταν στους «μπλαουγκράνα», τότε οι «μερένγκες», θα είχαν κατακτήσει περισσότερα τρόπαια

Screenshot_2021-03-12_Σερχιο_Ραμος__Θα_φιλονενουσα_τον_Μεσι_σπιτι_μου_αν_ερχοταν_στη_Ρεαλ__
Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ, δεν θα έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει τον Λιονέλ Μέσι το Σάββατο στο Clásico (10/04, 22:00), καθώς ο τραυματισμός του ακόμα δεν του επιτρέπει να επιστρέψει στα γήπεδα.

Η απουσία του μάλιστα θα δώσει την ευκαιρία στον Μέσι να τον φτάσει σε συμμετοχές στα συγκεκριμένα ντέρμπι. Οι δυο τους έχουν κοντράρει τις δυνάμεις τους κι έχουν λύσει τις διαφορές τους πολλές φορές στο γήπεδο, αλλά όπως φαίνεται υπάρχει κι ένας σεβασμός μεταξύ τους.

Στο ντοκιμαντέρ το οποίο θα είναι αφιερωμένο στη ζωή του Σέρχιο Ράμος και θα προβληθεί τον ερχόμενο Απρίλιο στην Ισπανία και τον Ιούνιο στον υπόλοιπο κόσμο, ο Ισπανός στόπερ των Μαδριλένων, αποθέωσε τον Λιονέλ Μέσι, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αν ο Αργεντινός δεν αγωνιζόταν στους «μπλαουγκράνα», τότε οι «μερένγκες», θα είχαν κατακτήσει περισσότερα τρόπαια, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε πως όλα αυτά τα χρόνια έχει κάνει την Ρεάλ να υποφέρει...

«Υποφέραμε εναντίον του Μέσι. Ίσως αν δεν τον είχε η Μπαρτσελόνα να είχαμε κατακτήσει ακόμα περισσότερους τίτλους. Υπήρχε μια περίοδος που αντιμετωπίσαμε την καλύτερη Μπαρτσελόνα στην ιστορία. Είχαμε έναν εξαιρετικό προπονητή, όπως ο Μουρίνιο, αλλά ήταν δύσκολο για μας να τους κερδίσουμε. Δεν κερδίσαμε τόσους πολλούς τίτλους τότε και υπήρχε ένταση, την οποία δημιουργήσαν είτε αυτοί, είτε εμείς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 35χρονος στόπερ της «Βασίλισσας».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Πάει μια εβδομάδα πίσω το Rolland Garos


Ολυμπιακός: Ξεκαθαρίζει για Παπασταθόπουλο-Βαλμπουενά

«Αρέσει στην ΑΕΚ ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης