Ολυμπιακός: Ξεκαθαρίζει για Παπασταθόπουλο-Βαλμπουενά

Ολυμπιακός: Ξεκαθαρίζει για Παπασταθόπουλο-Βαλμπουενά

Σήμερα θα διαπιστωθεί η κατάσταση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στον Ολυμπιακό, ενώ ο Πέντρο Μαρτίνς θα αποφασίσει για τη συμμετοχή του Ματιέ Βαλμπουενά στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Screenshot_2021-04-08_Ολυμπιακος_Ξεκαθαριζει_για_Παπασταθοπουλο-Βαλμπουενα
Δύο ερωτηματικά έχει ο Πέντρο Μαρτίνς ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Το πρώτο αφορά τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου στα Γιάννενα και στο δεύτερο μέρος ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να τον αντικαταστήσει.

Όπως ανέφερε και χθες το βράδυ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, δεν φαίνεται ο διεθνής κεντρικός αμυντικός να έχει κάτι ανησυχητικό.

Μάλιστα, ο παίκτης κατά την αποχώρησή του από τους «Ζωσιμάδες» έλεγε πως ένιωθε καλύτερα. Ωστόσο, σήμερα θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

Το άλλο ερωτηματικό αφορά τον Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Γάλλος σταρ προφυλάχθηκε από τον Μαρτίνς εξαιτίας της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου του ΠΑΣ.

Όλα δείχνουν ότι ο έμπειρος άσος θα μπει στην αποστολή, αλλά οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν από τον προπονητή μέχρι το Σάββατο, στην τελευταία προπόνηση των Πειραιωτών για το παιχνίδι.

πΗΓΗ: SportFM
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης