ΑΕΚ: Στο ξενοδοχείο μέχρι το ματς με τον ΠΑΟΚ - Επίσκεψη από Μελισσανίδη

ΑΕΚ: Στο ξενοδοχείο μέχρι το ματς με τον ΠΑΟΚ - Επίσκεψη από Μελισσανίδη

Εσώκλειστοι μέχρι και το ματς με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο την Τετάρτη (07/04, 20:00), θα παραμείνουν οι παίκτες της ΑΕΚ προκειμένου να πέσουν οι τόνοι και να υπάρξει απόλυτη συγκέντρωση - Σύμφωνα με πληροφορίες το μεσημέρι επισκέφτηκε την αποστολή ο Δημήτρης Μελισσανίδης

5276560
Η ψυχολογία της ΑΕΚ μετά την ταπεινωτική ήττα με 5-1 από τον Ολυμπιακό είναι κάκιστη. Ωστόσο, οι παίκτες και το προπονητικό τιμ καλούνται να συγκεντρωθούν και πάλι άμεσα αφού την Τετάρτη ακολουθεί το πρώτο ματς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Γι' αυτό και έχει παρθεί η απόφαση να αποσυρθούν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μέχρι και το κομβικό ματς με τους Θεσσαλονικείς σε ξενοδοχείο προκειμένου να πέσουν οι τόνοι κι έπειτα να μπουν σε ρυθμούς ΠΑΟΚ (07/04, 20:00).

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ συγκεντρώθηκαν το πρωί της Δευτέρας (05/04) στα Σπάτα για πρωινή προπόνηση και να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το ματς της Τετάρτης. Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Ζίγκα Λάτσι, Μιχάλης Μπακάκης, Βένταντ Ραντόνια και Ευθύμης Χριστόπουλος γυμνάστηκαν ατομικά, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες –πλην των Σάκχοφ, Σιμόες- προπονήθηκαν κανονικά.

Το στίγμα του για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ μετά τη ντροπιαστική ήττα από τον Ολυμπιακό αποφάσισε να δώσει προσωπικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» βρέθηκε στο ξενοδοχείο όπου αποφασίστηκε να καταλύσει η ομάδα μέχρι το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Κλείσιμο
Αναμένονται λοιπόν τα νεότερα από τη συγκεκριμένη επίσκεψη και απ' αυτά που πιθανότατα θα έχει να πει σε παίκτες και προπονητή, εφόσον υπάρξει συνάντηση μαζί τους.



Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Ποιo παγκόσμιο ρεκόρ του Πελέ «απειλεί» να σπάσει σήμερα ο Μέσι

Τσέλσι: «Γαλλικά» στην προπόνηση μετά τη συντριβή από τη Γουέστ Μπρομ

Άνω-κάτω η ΑΕΚ: Φήμες για «πύρινη» ομιλία Ανσαριφάρντ κατά Χιμένεθ - «Αν είμαι εγώ το πρόβλημα, φεύγω» λέει ο Μπακάκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης