Serie A, Τορίνο-Γιουβέντους 2-2: Νέα γκέλα για την «Μεγάλη Κυρία» - Δείτε τα γκολ

Serie A, Τορίνο-Γιουβέντους 2-2: Νέα γκέλα για την «Μεγάλη Κυρία» - Δείτε τα γκολ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με το 24ο γκολ του στο πρωτάθλημα έσωσε τον βαθμό στο 2-2 κόντρα στην Τορίνο, αλλά η Γιουβέντους ξέμεινε με ματς περισσότερο στο -9 από την κορυφή και χάνει τον τίτλο της Serie A

juvee34
Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 24 γκολ μετράει φέτος στο Καμπιονάτο ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ωστόσο, αυτή η σούπερ επίδοσή του δεν είναι αρκετή για τη Γιουβέντους, ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει το 10ο διαδοχικό Σκουντέτο. Αυτή τη φορά το φρένο της το έβαλε η συμπολίτισσα. Στο ντέρμπι της πόλης η Τορίνο απείλησε σοβρά με ήττα τη Γηραιά Κυρία, η οποία έσωσε τελικά τον βαθμό για το 2-2 στο φινάλε. Μόνο που με ματς περισσότερο παρέμεινε στο -9 από την κορυφή και την Ιντερ, η οποία μάλλον θα παίξει μόνη της στην κούρσα για τον τίτλο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-caeba6qs0iht-sf)


Ο Κιέζα (13') με διαγώνιο χαμηλό σουτ έδωσε προβάδισμα στη Γιούβε, μα η ομάδα δεν ήταν καλή και η πιο ψυχωμένη Γκρανάτα το γύρισε με δύο χτυπήματα του Σανάμπρια. Αρχικά ισοφάρισε στο 27' και στο ξεκίνημα της επανάληψης η Γιούβε βίωσε κάτι που της συμβαίνει συχνά φέτος: δέχτηκε γκολ από λάθος γύρισμα (Κουλουσέφκσι) μόλις στα 13 δευτερόλεπτα από τη σέντρα.

Η κεφαλιά του Κριστιάνο (79') γλίτωσε τους φιλοξενούμενους από την ήττα, αλλά όχι και από την απογοήτευση και ειδικά εις βάρους του Αντρέα Πίρλο, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο της κριτικής και πολύ δύσκολα θα μακροημερεύσει σε αυτή την πρώτη προπονητική απόπειρά του. Για την Τορίνο ο βαθμός την έστειλε στο +2 από τον υποβιβασμό.

Τορίνο (Νταβίντε Νίκολα): Σιρίγκου, Μπρέμερ, Μπουοντζόρνο, Ιτσο, Βοϊβόντα, Ανσάλδι, Βέρντι (86' Μπαζέλι), Μαντραγκόρα, Ρινκόν (66' Λούκιτς), Σανάμπρια, Μπελότι (72' Τζάτζα)

Γιουβέντους (Αντρέα Πίρλο): Σέζνι, Ντε Λιχτ, Κιελίνι, Αλεξ Σάντρο (86' Ραμπιό), Κουαδράδο, Μπεντανκούρ, Ντανίλο (71' Ράμσεϊ), Κιέζα, Κουλουσέφσκι (71' Μπερναρντέσκι), Μοράτα, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Τραγωδία στην Ερέτρια - Συγκλονίζει ο γιος του χειριστή: «Βρήκαν τα λάστιχα του φορτηγού λιωμένα από το ρεύμα»

Ελεύθερες διαδημοτικές οι μετακινήσεις από σήμερα – Έτοιμο να σηκώσει ρολά το λιανεμπόριο

Με το «Γιαβούζ» στην ανατολική Μεσόγειο πάει στην Πενταμερή ο Ερντογάν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης