Λουίς Ενρίκε: «Μας ανησυχεί η εικόνα μας κόντρα στην Ελλάδα»

Λουίς Ενρίκε: «Μας ανησυχεί η εικόνα μας κόντρα στην Ελλάδα»

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας στάθηκε με δηλώσεις του στο παιχνίδι με την Εθνική μας ομάδα και στα λάθη των «φούριας ρόχας» που κόστισαν

enrike_barca
Η Εθνική ομάδα της Ισπανίας φιλοξενείται αύριο (28/3, 19:00) στην Τιφλίδα από τη Γεωργία, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του ομίλου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι «φούριας ρόχας» ξεκίνησαν με το... αριστερό της υποχρεώσεις του στη διοργάνωση, καθώς έμειναν στο εντός έδρας 1-1 με την Εθνική μας ομάδα. Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για τον αυριανό αγώνα, ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Ισπανίας, Λουίς Ενρίκε στάθηκε στο ματς με την Ελλάδα και στα λάθη που έκανε η ομάδα του στο αμυντικό κομμάτι, αλλά και στην έλλειψη φαντασίας στην επίθεση.

«Στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να επιτεθούμε περισσότερο από τη μεσαία γραμμή. Όταν παίζεις απέναντι σε έναν αντίπαλο σαν την Ελλάδα, πρέπει να επιτίθεσαι με όλους τους τρόπους, είτε από μακριά, είτε από τη μεσαία γραμμή, όχι μόνο από τις πτέρυγες», ανέφερε αρχικά ο 50χρονος τεχνικός, ενώ στη συνέχει πρόσθεσε πως:

«Όλοι ελπίζαμε πως θα κερδίζαμε την Ελλάδα με άνετο τρόπο και ότι θα φτιάχναμε αρκετές φάσεις. Αυτό δεν συνέβη, σίγουρα μας απογοήτευσε και μας ανησυχεί. Ωστόσο, δουλεία μας είναι να το διορθώσουμε άμεσα, τόσο την εικόνα μας στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Συνολικά κάναμε 40 εύκολα λάθη. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως όταν θα αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο που αμύνεται μαζικά δεν θα μας κοστίσει. Σε όλες τις ομάδες μπορεί να συμβεί».

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Ζαγοράκης: «Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε»

Φαν’ τ Σιπ: «Να είμαστε ταπεινοί, ίσως παίξει ο Αλεξανδρόπουλος»

Εκλογές ΕΠΟ: Νέος πρόεδρος ο Θοδωρής Ζαγοράκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης