Πρώην παίκτης της Λίβερπουλ έπαθε κατάθλιψη μετά από τάκλιν του Φαν Ντάικ

Πρώην παίκτης της Λίβερπουλ έπαθε κατάθλιψη μετά από τάκλιν του Φαν Ντάικ

Ο Μάικλ Ν'Γκόο που βγήκε από τις ακαδημίες της Λίβερπουλ, κατηγορεί τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ ότι επίτηδες του έκανε τεράστια ζημιά το 2014 στη Σκωτία και ότι αυτό τον οδήγησε σε κατάθλιψη

Michael-Ngoo
Η καριέρα του Μάικλ Ν'Γκόο μπορεί να είναι άγνωστη στο ευρύ κοινό, αλλά το τελευταίο διάστημα ο ίδιος έχει γίνει βασικό θέμα. Συνέβη έπειτα από μία συγκλονιστική συνέντευξή του στη “DailyMirror” και τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του από τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, το οποίο θεωρεί εσκεμμένο, με το χτύπημα να του διαλύει την καριέρα και να τον οδηγεί σε κατάθλιψη. Ο Αγγλος επιθετικός βγήκε από τις ακαδημίες της Λίβερπουλ και μέχρι το 2014 μέτρησε αρκετούς δανεισμούς, για να βρεθεί εκείνη τη χρονιά ως μεταγραφή στην Κιλμάρνοκ.

Τότε ήταν που σε αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στη Σέλτικ, ο Φαν Ντάικ διέλυσε το πόδι του σε μονομαχία τους. «Λίγο νωρίτερα είχαμε ανταλλάξει άσχημες κουβέντες. Πιστεύω ότι ήταν επίτηδες το χτύπημα, ειδικά με τον τρόπο που έπεσε πάνω μου». Ο Ν'Γκόο θα χρειαζόταν δύο σοβαρές επεμβάσεις και με την καριέρα του να κινδυνεύει να λήξει πρόωρα και άδοξα: «Ο γιατρός μου έλεγε ότι το σημαντικό ήταν να περπατήσω και όχι να παίξω μπάλα. Το πήρα πολύ άσχημα. Ημουν διαρκώς σε μόνιμο στρες και είχα κατάθλιψη για πολλούς μήνες».

Η αλήθεια είναι ότι στα 28 του πλέον, ο Ν'Γκόο μπορεί να το ξεπέρασε τελικά όλο αυτό, αλλά ποτέ δεν έκανε την καριέρα που ονειρευόταν πριν το χτύπημα. Το 2017 βρέθηκε στην Αλβανία για την ομάδα των Τιράνων, ενώ από φέτος αγωνίζεται στην Κύπρο για την Ενωση Νέων Παραλιμνίου.
ngoooo
Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Ζαγοράκης: «Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε»

Φαν’ τ Σιπ: «Να είμαστε ταπεινοί, ίσως παίξει ο Αλεξανδρόπουλος»

Εκλογές ΕΠΟ: Νέος πρόεδρος ο Θοδωρής Ζαγοράκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης