ΕΠΟ: Ο «οδηγός» των εκλογών, πρώτων στην ιστορία της με ηλεκτρονικό τρόπο

ΕΠΟ: Ο «οδηγός» των εκλογών, πρώτων στην ιστορία της με ηλεκτρονικό τρόπο

Η ελληνική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία περνάει σε μία νέα εποχή με τις εκλογές της και με μπροστάρη για πρόεδρο τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Εκλογές που θα είναι οι πρώτες ηλεκτρονικές στην ιστορία της και το Gazzetta.gr σας ενημερώνει για όλα όσα θα έπρεπε να ξέρετε.

Screenshot_2021-03-27_ΕΠΟ_Ο__οδηγος__των_εκλογων__πρωτων_στην_ιστορια_της_με_ηλεκτρονικο_τροπο
Από όποια πλευρά και να το δει κανείς η στιγμή είναι ιστορική. Για πρώτη φορά βγαίνει μπροστάρης για την προεδρία της ΕΠΟ ένας πρωταθλητής του Euro 2004, ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Για πρώτη φορά υπάρχουν βετεράνοι παίκτες από εκείνη την ομάδα που διεκδικούν θέση στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Βέβαια η διαφοροποίηση έχει να κάνει με το γεγονός ότι ενώ ο Ζαγοράκης είναι φαβορί για να βγει πρόεδρος έναντι του Νίκα (έχοντας τουλάχιστον 45 Ενώσεις στο πλευρό του) για τους άλλους παλιούς διεθνείς τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα ώστε να βγουν. Μάλιστα από τους τέσσερις άλλοτε διεθνείς (Παντελής Καφές, Χαριστέας, Δημήτρης Παπαδόπουλος και Σεϊταρίδης) υπήρξε μία αποχώρηση, αυτή του Σεϊταρίδη, που δεν κατεβαίνει εν τέλει στις εκλογές.
 
Επίσης για πρώτη φορά θα έχουμε ηλεκτρονική κάλπη σε εκλογές στην ΕΠΟ. Η κατάσταση λόγω της πανδημίας οδήγησε τη διαδικασία στο σύστημα ΖΕΥΣ. Οι εκλογές της ΕΠΟ θα γίνουν μέσω του συστήματος Ψηφιακή Κάλπη ΖΕΥΣ (αρθρ. 5 παρ. 4 ΚΥΑ 72664/23-02-2021) στις 27 Μαρτίου (σημέρα Σάββατο και με ώρα έναρξης της Γ.Σ. 10 π.μ.).
 

Οι οδηγίες όπως εστάλησαν προς τους εκλέκτορες έχουν ως εξής:

 
Κλείσιμο
1. Για κάθε θέμα της ημερήσιας διάταξης της Γενικής Συνέλευσης, για το οποίο διεξάγεται ψηφοφορία προς λήψη απόφασης θα λειτουργήσει ηλεκτρονική κάλπη για τη σχετική ψηφοφορία (https://zeus.grnet.gr).
 
2. Η αυθεντικοποίηση του εκλογέα / εκπροσώπου θα γίνει, επιπροσθέτως της ακριβούς εξατομικευμένης διαδικτυακής διεύθυνσης που έχει λάβει και με τη χρήση των κωδικών – διαπιστευτηρίων της Γ.Γ.Π.Σ. Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης (ν.4727/2020 taxisnet).
 
3. Μετά την αυθεντικοποίηση κάθε εκλογέα / εκπροσώπου μέλους της ΕΠΟ, αυτός εισέρχεται στο σύστημα Ψηφιακή Κάλπη ΖΕΥΣ και ακολουθώντας τα κατάλληλα βήματα θα καταχωρεί την ψήφο του (θα επακολουθήσει νεότερο ειδικό – εξατομικευμένο μήνυμα με παροχή λεπτομερών οδηγιών, το αργότερο 48 ώρες πριν από την έναρξη των ψηφοφοριών).
 
4. Μετά την καταχώριση της ψήφου στο ηλεκτρονικό σύστημα, ο εκλογέας / εκπρόσωπος θα λάβει μέσω εξατομικευμένου ηλεκτρονικού μηνύματος ψηφιακή απόδειξη καταχώρισης ψήφου.
 

Οι εκλέκτορες και το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας

Για να φτάσουμε στον αριθμό των 69 εκλεκτόρων υπάρχουν 53 Ενώσεις και μία της Σάλας (54). Βέβαια η ΕΠΣ Σάμου έχει δηλώσει πως θα απέχει, οπότε εφόσον το τηρήσει τότε οι Ενώσεις που θα ψηφίσουν θα είναι 53. Είναι οι 14 ομάδες της Λίγκας που ψηφίζουν, της πρώτης κατηγορίας δηλαδή και 1 ψήφος της Super League 2 / Football League. Άπαντες ψηφίζουν για πρόεδρο, Εκτελεστική Επιτροπή, αναπληρωματικά μέλη και για ότι άλλο απαιτηθεί (με δυνατότητα για μέχρι 11 μέλη για το Δ.Σ.).
 
Οι θέσεις στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ (Δ.Σ. της ΕΠΟ) είναι συνολικά 17 και διαμορφώνονται ως εξής:
  • 11 μέλη προερχόμενα από τις Ενώσεις
  • 4 μέλη προερχόμενα από τη Super League, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της Λίγκας (αυτή τη στιγμή οι τέσσερις είναι οι Μπουτσικάρης, Ασλανίδης, Μάκης Γκαγκάτσης και Τάκης Αγραφιώτης)
  • 1 μέλος ο πρόεδρος της Super League 2 / Football League (Λεουτσάκος)
  • Ο πρόεδρος της ΕΠΟ

Οι εκλογές μέσω του συστήματος «ΖΕΥΣ»

 
Στις εκλογές υπάρχουν - όπως προαναφέραμε - οι 54 Ενώσεις (53 ανά την Ελλάδα συν της Σάλας) αλλά και οι εκπρόσωποι των επαγγελματικών σωματείων Super League 1 και Super League 2 που έχουν δικαίωμα ψήφου. Το βάρος στη φετινή εκλογική διαδικασία της 27ης Μαρτίου πέφτει στο ηλεκτρονικό σύστημα «ΖΕΥΣ», μέσω του οποίου θα αναδειχθεί το νέο διοικητικό συμβούλιο.
 
Τυπικά ο κάθε εκπρόσωπος με δικαίωμα ψήφου θα παίρνει έναν κλειδάριθμο για να ψηφίσει. Η ψηφοφορία θα γίνει μέσω σχετικού συνδέσμου στα προσωπικά emails των όσων έχουν δικαίωμα ψήφου. Ο καθένας που θα ψηφίζει θα λαμβάνει μία πιστοποίηση (κάτι σαν πειστήριο / απόδειξη ψήφου) ότι ψήφισε με τον κωδικό του που μπορεί να ελέγξει ο ίδιος.

Το σύστημα «ΖΕΥΣ» με απλά λόγια

 
Για το ηλεκτρονικό αυτό σύστημα εκλογικών διαδικασιών υπάρχει και η σχετική επεξήγηση αλλά και ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του. Εάν παρομοιάζαμε την ηλεκτρονική ψηφοφορία του συστήματος «ΖΕΥΣ» με μια ψηφοφορία με υλική κάλπη πώς μπορεί να ήταν; Ο κάθε ψηφοφόρος παίρνει έναν ειδικό ατσάλινο φάκελο. Ο φάκελος έχει ένα λουκέτο που θέλει τρία κλειδιά (Κωδικοί Ψηφοφορίας), αυτά της εφορευτικής επιτροπής. Ο φάκελος έχει επίσης μια πλάκα με έναν μοναδικό κωδικό κολλημένη πάνω του.
 
Το λουκέτο είναι ανοιχτό, βάζει μέσα το ψηφοδέλτιό του, κλείνει το λουκέτο (κρυπτογράφηση), γράφει το όνομά του πάνω στο φάκελο (σύνδεσμος στο email), και το ρίχνει στην ειδική κάλπη («ΖΕΥΣ»). Καθώς ρίχνει το ψηφοδέλτιο, η κάλπη του εκδίδει απόδειξη με τον κωδικό που γράφει πάνω ο φάκελός του, και μπορεί να ελέγξει ότι είναι πράγματι ο ίδιος. Όταν τελειώσει η ψηφοφορία, η εφορευτική επιτροπή πατάει ένα κουμπί στην ειδική κάλπη και αρχίζουν να ζεσταίνονται και να ανακατεύονται οι φάκελοι. Καθώς ανακατεύονται σε μεγάλη θερμοκρασία, οι πλάκες με τους κωδικούς ξεκολλάνε όλοι από τους φακέλους και κολλάνε μόνιμα στα τοιχώματα της κάλπης όταν κρυώσουν (Mίξη).
 
Όταν ανοίξει η κάλπη, όλοι μπορούν να δούν ποιοί ψήφισαν κοιτώντας τις πλάκες με τους κωδικούς πάνω στην κάλπη αλλά όχι ποιo είναι το ψηφοδέλτιο του καθενός. Στη συνέχεια η επιτροπή βγάζει τα ανώνυμα ψηφοδέλτια από την κάλπη και με τα τρία κλειδιά της τα ξεκλειδώνει (αποκρυπτογράφηση). Κάθε ψηφοφόρος μπορεί να ελέγξει αν η ψήφος του έχει καταμετρηθεί, ψάχνοντας να δει αν ο κωδικός του φακέλου του στην απόδειξη βρίσκεται ανάμεσα σε αυτούς της κάλπης μετά το ανακάτεμα.
 
Κανείς δεν μπορεί να πειράξει τους κολλημένους κωδικούς στην κάλπη γιατί αυτό χρειάζεται μεγάλη θερμοκρασία, όμως η κάλπη μπορεί να ζεσταθεί μόνο μια φορά αλλιώς σπάει. Αν κάποιος παρεισφρήσει στους ψηφοφόρους και ρίξει ψηφοδέλτιο - επειδή ακριβώς η ανωνυμία στο ΖΕΥΣ δεν αρχίζει στο κλείσιμο του φακέλου αλλά στο ανακάτεμα της κάλπης - υπάρχει η δυνατότητα χωρίς καμία επίπτωση στην ακεραιότητα και την ανωνυμία, να αφαιρεθούν φάκελοι ονομαστικά πριν πατηθεί το κουμπί.
 
Όλοι γνωρίζουν ποια αφαιρέθηκαν αφού βλέπουν ποια έχουν κολλήσει μέσα μετά το ανακάτεμα. Για το απόρρητο της ψήφου δύο είναι οι βασικές παράμετροι. Η κρυπτογράφηση της ψήφου και η ανώνυμη μίξη των κρυπτογραφημένων ψηφοδελτίων.
 
Για την κρυπτογράφηση των ψήφων σε κάθε ψηφοφορία, υπάρχουν πολλαπλά κρυπτογραφικά κλειδιά, οι Κωδικοί Ψηφοφορίας, τα οποία κατέχουν με προσωπική ευθύνη διαφύλαξης τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής. Το σύστημα «ΖΕΥΣ» κατέχει επίσης ένα Κωδικό Ψηφοφορίας σε κάθε ψηφοφορία. Το απόρρητο προσβάλλεται μόνο εάν κάποιος έχει διαθέσιμους ταυτόχρονα τους Κωδικούς όλων των μελών καθώς και αυτόν του συστήματος «ΖΕΥΣ». Επομένως το απόρρητο είναι πρακτικά εξασφαλισμένο, αφού αρκεί να μείνει ασφαλής ένας και μόνο Κωδικός από όλους.
 
Για την ανώνυμη μίξη των κρυπτογραφημένων ψηφοδελτίων δεν χρειάζονται κρυπτογραφικά κλειδιά, αλλά παράγεται μια μαθηματική απόδειξη ότι η διαδικασία της μίξης έγινε σωστά χωρίς βλάβη της διαδικασίας. Η μίξη γίνεται σε αυτοδύναμα στάδια, το πρώτο εκ των οποίων το εκτελεί το ίδιο το σύστημα «ΖΕΥΣ». Στη συνέχεια η εφορευτική επιτροπή αναθέτει είτε στα μέλη της είτε σε οποιονδήποτε άλλο έμπιστο εξωτερικό φορέα να συνεισφέρει επιπλέον στάδια στη μίξη για μεγαλύτερη ασφάλεια. Όπως και με τους Κωδικούς Ψηφοφορίας, το απόρρητο είναι πρακτικά εξασφαλισμένο καθώς αρκεί ένα και μόνο στάδιο από όλα να έχει γίνει σωστά.
 

Τα αποτελέσματα θα βγουν αμέσως;

 
Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία της υποβολής των ψήφων, υπολείπονται δύο ακόμη στάδια, η μίξη, και η αποκρυπτογράφηση. Και στα δύο στάδια, το σύστημα «ΖΕΥΣ» και οι και οι συμμετέχοντες εξωτερικοί υπολογιστές των μελών της επιτροπής και των έμπιστων εντεταλμένων τους, εκτελούν μεγάλο αριθμό κρυπτογραφικών πράξεων προκειμένου να εκτελεστεί και να αποδειχθεί ότι τόσο η μίξη των ψηφοδελτίων όσο και η αποκρυπτογράφησή τους έγινε σωστά. Ανάλογα με τον αριθμό των ψηφοφόρων αυτό μπορεί να διαρκέσει από μερικά λεπτά έως μερικές ώρες. Σε όλα τα παραπάνω βέβαια σχετικές διευκρινίσεις θα δώσει και η ΕΠΟ. Η εκτίμηση είναι πως από τη στιγμή που θα κλείσουν οι ηλεκτρονικές κάλπες σε ένα διάστημα 2 - 3 ωρών θα υπάρξουν τα επίσημα αποτελέσματα.

Τα επόμενα βήματα με CEO και Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού

Μετά την ανάδειξη της νέας διοίκησης θα δρομολογηθεί και η πρόσληψη του νέου CEO, που θα έχει κομβικό ρόλο στη διοίκηση της Ομοσπονδίας. Κάτι που προορίζεται χρονικά για το καλοκαίρι και προφανώς η ΕΠΟ θα είναι εκείνη που θα έχει τον πρώτο λόγο για αυτήν την επιλογή. Η Ολιστική Μελέτη - που αποτελεί μία σύσταση / οδηγία - περιγράφει τη δημιουργία της θέσης, που ουσιαστικά θα διοικεί την Ομοσπονδία. Απαραίτητα απαιτούμενα προσόντα είναι επαγγελματισμός και εμπειρία. Εάν βέβαια επαληθευτεί πως ο Δέδες φύγει τον Απρίλιο για το Κατάρ μπορούν να μπουν άλλες παράμετροι.
 
Για τη θέση του CEO όπου έχουν ακουστεί διάφορα ονόματα (Λυσσάνδρου, Μπαλωμένου και Φιλιππούσης) πάντως θα πέσουν... κορμιά γιατί είναι πολύ σημαντική θέση. Μία πιθανή εκδοχή πάντως θα είναι να ζητηθεί στον Δέδε (που έχει συμφωνήσει με τη FIFA για να δουλέψει στο Κατάρ για περίπου 1.5 χρόνο) να παρατείνει την παραμονή του στην ΕΠΟ και μετά η Ομοσπονδία να οδηγηθεί στην απαιτούμενη καταστατική συνέλευση για τον CEO. Μία συνέλευση όπου θα υπάρξει εισήγηση του νέου προέδρου της ΕΠΟ (όλα δείχνουν πως θα είναι ο Ζαγοράκης) για να υπάρξει έγκριση από την Εκτελεστική Επιτροπή. Επί τάπητος έχει πέσει πάντως και η πιθανότητα διαγωνισμού.
 
Επίσης σε σχέση με την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου θα πρέπει να έχει σχηματιστεί έως τον Ιούνιο 2021. Πλέον αναβαθμίζεται. Θα έχει πλέον, αντί της Εκτελεστικής Επιτροπής, αποφασιστικό ρόλο σε όλα τα θέματα που αφορούν στις επαγγελματικές διοργανώσεις και στα Κύπελλα, καθώς και στους κανονισμούς τους. Θα είναι 13μελής και θα συμμετέχουν οι Big-4 (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ), βάσει των τίτλων που έχουν κατακτήσει, αλλά και δύο εκπρόσωποι ποδοσφαιριστών.
 

Θυμίζουμε πιο κάτω την ενημέρωση της ΕΠΟ με τους υποψηφίους αναλυτικά:

 
Ι. ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ  ΠΡΟΕΔΡΟΙ  ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Ε.Π.Ο.
ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΝΙΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 
ΙΙ. ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Ε.Π.Ο.
1.ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
2. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΣ
3.ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ ΔΑΜΙΑΝΟΣ
4.ΔΑΝΙΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ
5.ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
6.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
7.ΘΩΜΑΪΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
8. ΚΑΦΕΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
9.ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
10. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
11.ΜΠΟΥΧΛΑΡΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
12.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
13.ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
14. ΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΛΕΑΡΧΟΣ
15.ΦΥΤΡΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
16. ΧΑΡΙΣΤΕΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
17. ΧΑΤΖΗΣΑΡΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
* Ο ΣΕΪΤΑΡΙΔΗΣ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ
 
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ  ΓΙΑ  ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ Ε.Π.Ο.
1.ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
2.ΒΙΣΒΙΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
3.ΓΙΑΡΕΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
4. ΔΙΑΚΟΦΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
5.ΚΟΡΔΟΛΕΜΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
6.ΠΡΙΟΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
7.ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
8.ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
9.ΣΦΗΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
10.ΤΟΚΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ
11.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
12. ΧΑΤΖΗΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
 
ΙΙΙ. ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΗΣ Ε.Π.Ο.
ΤΣΙΧΡΙΤΖΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΗΣ Ε.Π.Ο.
ΒΟΥΡΒΑΧΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ  ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΗΣ Ε.Π.Ο.
1.ΑΓΓΕΛΟΥ ΘΕΟΦΑΝΗΣ
2.ΠΑΝΙΔΗΣ ΑΒΡΑΑΜ
3.ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
4.ΦΕΡΓΑΔΙΩΤΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
5.ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΛΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ  ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΗΣ Ε.Π.Ο
1.ΑΣΗΜΩΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
2.ΓΑΛΑΝΟΣ ΜΑΡΙΟΣ
3.ΣΟΥΠΙΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
 
IV. ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ  ΓΙΑ  ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
1.ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
2.ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
3.ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
1.ΚΡΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
2. ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
 
V. ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ε.Π.Ο. ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΨΑΡΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ Ε.Π.Ο. ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Πηγη: Gazzetta
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης