Κουάι Λέοναρντ: Αυτό είναι το ολοκαίνουργιο «παλάτι» του αξίας 17 εκατ. δολαρίων

Κουάι Λέοναρντ: Αυτό είναι το ολοκαίνουργιο «παλάτι» του αξίας 17 εκατ. δολαρίων

Ο αστέρας των Κλίπερς, Κουάι Λέοναρντ, αποφάσισε να αγοράσει την τρίτη κατά σειρά έπαυλή του στο Λος Άντζελες,  η οποία του κόστισε 17 εκατ. δολάρια και έχει έκταση 1.150 τετραγωνικά μέτρα

kawhileonard
Ηγέτης εντός και εκτός του παρκέ αποδεικνύεται ο Κουάι Λέοναρντ! Ο άσος των Κλίπερς με μια συγκλονιστική εμφάνιση οδήγησε την ομάδα του από το -22 στο να επικρατήσει με 119-110 των Χοκς, ανεβαίνοντας έτσι στο 28-16 στην Δυτική Περιφέρεια.


Ωστόσο ο Αμερικανός σουπέρ σταρ φαίνεται πως ήθελε να διευρύνει τα περιουσιακά του στοιχεία, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα αποφάσισε να δώσει 17 εκατ. δολάρια για να αποκτήσει μία έπαυλη στο Λος Άντζελες. Αν αναλογιστεί κανείς βέβαια πως , αναμένεται να λάβει 70 εκατ. δολάρια τα επόμενα δύο χρόνια, είναι απόλυτα λογικό να επιθυμεί να επενδύσει σε μία σημαντική αγορά.

Κλείσιμο
Όπως φαίνεται και στις εντυπωσιακές φωτογραφίες το πολυτελές σπίτι εκτείνεται σε 1.150 τετραγωνικά μέτρα, ενώ περιλαμβάνει από σινεμά και πισίνα, μέχρι κελάρι με 960 μπουκάλια κρασί.

Ακόμη με βάση τα όσα αναφέρει το ρεπορτάζ, η εν λόγω βίλα κατασκευάστηκε για τον Ryan Kavanaugh, τον πρώην CEO της Relativity Media, τέθηκε σε πώληση το 2019 και φέτος θα περιέλθει στα χέρια του 29χρονου φόργουορντ. Μάλιστα η αρχική τιμή πώλησης ήταν στα 27 εκατ. δολάρια, ωστόσο ο Λέοναρντ κατάφερε να το κάνει δικό του έναντι 17 εκατ.!

NBA-This-is-the-impressive-17-million-mansion-that

Αξίζει να σημειωθεί πως 29χρονος μπασκετμπολίστας διαθέτει ήδη στην κατοχή ένα ρετιρέ 6,7 εκατομμυρίων στο Ritz Carlton δίπλα στο Staples Center και μια βίλα αξίας 13,3 εκατ. στο San Diego (σύνολο δηλαδή 37 εκατ. ευρώ για τις κατοικίες του).


Kawhi Leonard | House Tour 2020 | NBA Star 13.3 Million Dollar Mansion


Kawhi Leonard Buys MASSIVE Home in CA, Hinting At Joining Clippers or Lakers!


Ειδήσεις σήμερα:


«Πλημμύρισε» η Βόρεια Ελλάδα με αφίσες των αγωνιστών του 1821

Αυτοί είναι οι ΚΑΔ κομμωτηρίων και κέντρων αισθητικής που επαναλειτουργούν

48 αναβολές σε µία δικαστική υπόθεση!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης