H εντυπωσιακή Ολυμπιονίκης Τατιάνα Νάφκα δηλώνει υπερήφανη για τον Πούτιν

H εντυπωσιακή Ολυμπιονίκης Τατιάνα Νάφκα δηλώνει υπερήφανη για τον Πούτιν

Η εντυπωσιακή σύζυγος του Ντμίτρι Πεσκόφ και πρώην Ολυμπιονίκης, Τατιάνα Νάφκα, υπερασπίστηκε με σθένος τον Βλαντίμιρ Πούτιν, μετά τους σκληρούς χαρακτηρισμούς του Τζο Μπάιντεν προς το πρόσωπο του Ρώσου ομόλογού του

navka-0
Επίθεση κατά μέτωπο εξαπέλυσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ στον Ρώσο ομόλογό του εγκαινιάζοντας μια διαφορετική τακτική σε σχέση με τον προκάτοχό του. Ο Τζο Μπάιντεν δήλωσε (ABC) πως ο Βλαντίμιρ Πούτιν είναι «ένας δολοφόνος» και προειδοποίησε πως «θα υποστεί τις συνέπειες» κατηγορώντας τον ηγέτη της Ρωσίας πως βρίσκεται πίσω από τις αμερικανικές εκλογές (2020), μια κατηγορία που η Μόσχα χαρακτήρισε αβάσιμη.

Ορμώμενη από τους εν λόγω χαρακτηρισμούς του Μπάιντεν η Ολυμπιονίκης του καλλιτεχνικού πατινάζ στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Τορίνο το 2006 και σύζυγος του ανθρώπου που βρίσκεται καθημερινά και ανα πάσα στιγμή δίπλα στον Ρώσο πρόεδρο, δήλωσε εντυπωσιασμένη από την απάντηση του Πούτιν, γράφοντας στο Instagram:

«Είμαι πλημμυρισμένη από περηφάνια για τον Πρόεδρο μας που με τις πράξεις και τα λόγια του αποδεικνύει ότι η θέση δεν τιμά τον άνθρωπο, αλλά ο άνθρωπος τη θέση. Όλα όσα είπε ήταν με μεγάλη συγκράτηση, με σωστό τρόπο, συμπαγή και υπέρ των συμφερόντων της Ρωσίας».

Κλείσιμο
tatiana_navkaa

203526Tatiana_Navka2
Ειδήσεις σήμερα: 

Σήμερα οι πληρωμές για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή 6

«Συμφωνία» Σαρηγιάννη και Παγώνη για το lockdown - «Δεν αποδίδει»

Ανώτατοι καθολικοί κληρικοί στην Κολωνία συγκάλυπταν κακοποίηση παιδιών από ιερωμένους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης