Οι Ρουμάνοι στέλνουν τον Λουτσέσκου στην ΑΕΚ - Διαψεύδει η ΠΑΕ

Οι Ρουμάνοι στέλνουν τον Λουτσέσκου στην ΑΕΚ - Διαψεύδει η ΠΑΕ

Στη Ρουμανία θεωρούν ότι ο Μανόλο Χιμένεθ θα αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΚ και την θέση του ενδέχεται να αναλάβει ο Ραζβάν Λουτσέσκου! «Σενάριο επιστημονικής φαντασίας και δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα», τονίζει η Ένωση

lucescu
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου τον περασμένο Φλεβάρη, έλυσε τη συνεργασία του με την Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας, με την οποία είχε κατακτήσει πρωτάθλημα, Κύπελλο και Champions League Ασίας. Εκτοτε βρίσκεται σε διακοπές και αναζητεί τον επόμενο σταθμό στην προπονητική του καριέρα.

Δημοσίευμα στη Ρουμανία αναφέρει πως το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη χώρας μας είναι ανοικτό και μάλιστα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ! Οπως τονίζει η ιστοσελίδα «gsp.ro», ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θα βρίσκεται τη νέα σεζόν στον πάγκο της Ένωσης, αν κι εφόσον δεν κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος ή δεν εξασφαλίσει την έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη.

Οι Ρουμάνοι μεταξύ άλλων, αναφέρουν πως η σύνδεση για να πραγματοποιηθεί το συγκεκριμένο σενάριο, ακούει στο όνομα Γιάννης Παπαδημητρίου, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες ανέλαβε επικεφαλής στην Ακαδημία της ΑΕΚ. Ο Παπαδημητρίου, έχει δύο ονόματα στη λίστα του: Τον άλλοτε τεχνικό του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου και τον Μίλαν Ράσταβατς του Αστέρα Τρίπολης. Βέβαια, το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει πως το προβάδισμα για να κάτσει στον πάγκο του Δικεφάλου το έχει ο Ρουμάνος τεχνικός, λόγω και τη συνεργασίας που είχε με τον Γιάννη Παπαδημητρίου στην Ξάνθη.

Από την άλλη, το ρουμάνικο δημοσίευμα αναφέρει και τις κατά καιρούς επιθετικές δηλώσεις του Λουτσέσκου για την ΑΕΚ, αναφορικά με τη σεζόν 2017-18, τότε που η Ένωση στέφθηκε πρωταθλήτρια.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ όμως, προχώρησε στην άμεση διάψευση του συγκεκριμένου δημοσιεύματος, χαρακτηρίζοντας τα συγκεκριμένα σενάρια επιστημονικής φαντασίας, ενώ ξεκαθάρισε πως το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση Ράσταβατς. «Πρόκειται πολύ απλά περί... παραμυθιών», ανέφεραν οι άνθρωποι της Ένωσης.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Ομοσπονδία Ξιφασκίας: Ο Ιωάννης Λιγνός έτοιμος να την οδηγήσει στην επόμενη μέρα

Φουλ της... Αγγλίας: Αυτές είναι οι οκτώ ομάδες των προημιτελικών του Champions League

Τσιτσιπάς - Ίσνερ 2-0: «Κατάπιε» τον Αμερικανό και είναι στους "8" (vids)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης