Άρης: Θλάση ο Μήτρογλου και νοκ-άουτ για Ολυμπιακό

Άρης: Θλάση ο Μήτρογλου και νοκ-άουτ για Ολυμπιακό

Ο Κώστας Μήτρογλου υπέστη θλάση α’ βαθμού, δεν υπολογίζεται για την πρεμιέρα των Playoffs και στις επόμενες ημέρες θα προσδιοριστεί το ακριβές διάστημα της απουσίας του

mitroglou_aris
Ο Κώστας Μήτρογλου τραυματίστηκε στη διάρκεια του εντός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ και αποχώρησε από το γήπεδο με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο. Σήμερα (16/3) υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη θλάση α’ βαθμού. Θα υποβληθεί σε πρόγραμμα θεραπείας και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί προς το τέλος της εβδομάδας. Σίγουρα δεν υπολογίζεται στην πρεμιέρα των Playoffs όπου ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Έργκυς Κάτσε ο οποίος επίσης αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ενώ στη λίστα των προβλημάτων προστέθηκε και το όνομα του Κριστιάν Γκάνεα ο οποίος ένιωσε ενόχληση στον προσαγωγό κι έκανε θεραπεία.

Αντιθέτως, Ματέο Γκαρσία και Χαβιέρ Ματίγια ακολούθησαν μέρος της σημερινής (16/3) προπόνησης και υπολογίζονται από τον Άκη Μάντζιο χωρίς να σημαίνει αυτό ότι είναι έτοιμοι για να διεκδικήσουν θέση στο βασικό σχήμα.

Πηγή:

Ειδήσεις σήμερα

Κύπελλο Ελλάδας: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα -Ολυμπιακός οι ημιτελικοί

Ιμπραΐμοβιτς: Επιστρέφει στην Εθνική Σουηδίας μετά από πέντε χρόνια

Euroleague: Σαντ-Ρος και ΜακΚίσικ συγκλονίζουν για τον ρατσισμό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης