Super League 1, Αστέρας-ΠΑΣ Γιάννινα 0-1: Με σπασμένα φρένα άλωσε την Τρίπολη - Δείτε το γκολ

Super League 1, Αστέρας-ΠΑΣ Γιάννινα 0-1: Με σπασμένα φρένα άλωσε την Τρίπολη - Δείτε το γκολ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πιστοποίησε την καταπληκτική περίοδο φόρμας που διανύει και με γκολ του Μπρένερ στο 85' επικράτησε του Αστέρα στην Τρίπολη - Δυο δοκάρια οι Γιαννιώτες, ένα οι γηπεδούχοι που μπαίνουν με μειονέτημα στα play offs της Super League 1

asterasgianninaa
Έτσι έπαιξαν
Ο Αστέρας κατέβηκε με τον Τσιφτσή κάτω από τα γκολπόστ, τους Κώτσιρα, Χριστόπουλο, Καστάνιο και Άλβαρες στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά. Βαλιέντε και Κανελλόπουλος αγωνίστηκαν στον άξονα, Κρέσπι, Σίτο και Φερνάντεθ στη μεσοεπιθετική τριάδα και στην κορυφή ο Αλί Μπαμπά.

Ο ΠΑΣ παρατάχθηκε με τον Λοντίγκιν στα γκολπόστ. Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας και Πίρσμαν ήταν στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά. Ντομίνγκες και Λιάσος ήταν οι αμυντικοί χαφ, η μεσοεπιθετική τριάδα απαρτιζόταν από τους Καρτάλη, Ελευθεριάδη και Παμλίδη με τον Μιλιντσεάνου στην κορυφή.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c9xbrxe52ckx-sf)


Τα δύο δοκάρια του ΠΑΣ Γιάννινα
Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι του «Θόδωρος Κολοκοτρώνης» και «πέταξε» τρεις σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει. Και οι τρεις κλασικές. Η πρώτη στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Παμλίδης σούταρε από το όριο της μεγάλης περιοχής, στέλνοντάς τη στη ρίζα του αριστερού δοκαριού.

Κλείσιμο
Οι Ηπειρώτες πίεζαν ψηλά και οδηγούσαν τους Αρκάδες σε διαδοχικά λάθη. Αφού στο 19' η κεφαλιά του Εραμούσπε πέρασε πάνω από το δοκάρι, στο 24' ακολούθησε δεύτερο δοκάρι για την ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη. Ο Καρτάλης έκανε το πλασέ, ο Τσιφτσής έδιωξε σε ένα σημείο όπου βρισκόταν ο Ελευθεριάδης. Αυτός πλάσαρε από κοντά, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και ακολούθως στη γραμμή.

Η πρώτη φορά που απείλησε επί της ουσίας ο Αστέρας ήταν στο 27ο λεπτό, με το σουτ του Κανελλόπουλου που πέρασε πάνω από το οριζόντιο. Η τρίτη σπουδαία ευκαιρία των φιλοξενούμενων χάθηκε στο 32'. Ο Καρτάλης σούταρε από το όριο της μεγάλης περιοχής και είδε τη μπάλα να περνά δίπλα από τη συμβολή των δοκών του Τσιφτσή. Μέχρι εκείνο το σημείο οι παίκτες του ΠΑΣ κυριαρχούσαν.

Απειλούσε από στατικές φάσεις ο Αστέρας

Ο Αστέρας τα είχε βρει σκούρα απέναντι στον ΠΑΣ και στα τελευταία λεπτά επιχείρησε να φτάσει σε γκολ από στατικές φάσεις. Στο 41' η άμυνα των Γιαννιωτών απομάκρυνε μετά το φάουλ του Άλβαρες και το σουτ του Κανελλόπουλου από το όριο της μεγάλης περιοχής πέρασε άουτ, ενώ στο 45'+1' ο Λοντίγκιν μπλόκαρε το φάουλ του Άλβαρες.

Απάντησαν με δοκάρι οι Αρκάδες
Ο Αστέρας όφειλε να παρουσιάσει διαφορετική εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο, αφού από τύχη δεν βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο. Δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα στο δεύτερο μισό, η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς είχε δοκάρι, το τρίτο στο παιχνίδι. Ο Λουίς Φερνάντεθ έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Λοντίγκιν.

Οι γηπεδούχοι είχαν μπει με διαφορετική, πιο επιθετική διάθεση στο β' 45λεπτο και στο 54' απείλησαν με τον Αλί Μπαμπά, που σούταρε άουτ μέσα από την περιοχή. Στο 57' ο Κρέσπι είδε τον Λοντίγκιν να μπλοκάρει την κεφαλιά του, ενώ στο 58' το σουτ του Φερνάντεθ πέρασε πάνω από το δοκάρι.

Η πρώτη φορά που έφτασε σε τελική στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ ήταν στο 62', όταν ο Μπρένερ από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ, η μπάλα ωστόσο κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών του Τσιφτσή. Έξι λεπτά αργότερα Ελευθεριάδης και Ντομίνγκες σούταραν μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και τις δύο φορές.

Το πήρε με Μπρένερ στο 85'

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c9xaxbmkhavd-sf)

Ο ΠΑΣ απέδειξε σε ένα ακόμη παιχνίδι ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Με φοβερή ψυχολογία οι Ηπειρώτες κατόρθωσαν να βρουν γκολ στο 85'. Από σέντρα του Μιλιντσεάνου, ο Τσιφτσής βγήκε και έδιωξε με τις γροθιές, «γκρέμισε» τον Παμλίδη, η μπάλα έφτασε στον Μπρένερ ο οποίος από το σημείο του πέναλτι έγραψε το 0-1.

Στο 90'+3' οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι, για χέρι του Παντελάκη, αλλά πράβαση δεν καταλογίστηκε.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ:

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Η άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα έκανε εξαιρετική δουλειά για μια ακόμη φορά. Έφτασε να διατηρήσει το μηδέν για 390 λεπτά. Ο Αργύρης Γιαννίκης έκανε πολύ σωστή διαχείριση της αναμέτρησης και δικαιώθηκε με την επιλογή του να ρίξει στο ματς τον Μπρένερ. Μπήκε στο 58' και έκρινε το ματς στο 85'.

Η ΓΚΑΦΑ:

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο Τάσος Παπαπέτρου κλήθηκε στο τέλος να αντιμετωπίσει δύσκολες φάσεις. Στο 48' όταν ο Αλί Μπαμπά έφυγε μόνος στην αντεπίθεση, αλλά σωστά ο ρέφερι σταμάτησε τη φάση, αφού ο επιθετικός των Αρκάδων είχε πάρει τη μπάλα με το χέρι. Στο 90'+3' ο Αστέρας διαμαρτυρήθηκε για χέρι του Παντελάκη, αλλά δεν καταλογίστηκε παράβαση. Ακόμη και στο γκολ φώναξαν οι γηπεδούχοι, θεωρώντας πως έχει γίνει φάουλ στον Τσιφτσή.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ο ΠΑΣ παίζει με σπασμένα φρένα τον τελευταίο καιρό. Η ομάδα των Ιωαννίνων μετά τις τρεις νίκες επί του Παναθηναϊκού σε πρωτάθλημα και Κύπελλο πήγε στην Τρίπολη και έριξε στο καναβάτσο μια από τις καλύτερες ομάδες της φετινής λίγκας. Οι Ηπειρώτες έφτασαν στην όγδοη νίκη τους στη Super League Interwetten και συνέχισαν τις υψηλές πτήσεις. Για τον Αστέρα χρειάστηκε να περάσουν έντεκα αγωνιστικές, αλλά και να απουσιάσουν κομβικοί παίκτες, για να επέλθει ήττα.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Κώτσιρας, Αλβάρες, Χριστόπουλος, Καστάνο, Βαλιέντε, Κανελλόπουλος (67' Μπελόκ), Κρέσπι (67' Ριέρα), Σίτο (80' Τιλίκα), Φερνάντεθ, Αλι Μπαμπά (80' Τζίμας, 88' Μπόρχα).

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Λιάσος (58' Μπρένερ), Ντομίνγκες, Καρτάλης, Ελευθεριάδης (81' Νάουμετς), Παμλίδης (88' Παντελάκης), Μιλιντσεάνου.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Super League 1, Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Αλλαγή διαιτητή στο ντέρμπι λόγω κορωνοϊού

Το κορίτσι του Μπερνάρντο Σίλβα είναι η πιο σέξι WAG στην Premier League

AS: «Ο Αγουέρο συμφώνησε και υπογράφει στην Μπαρτσελόνα μέχρι το 2023»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης