Γκαρσία: «Στον ΠΑΟΚ πάντα χρειάζεται να δώσεις το κάτι παραπάνω»

Γκαρσία: «Στον ΠΑΟΚ πάντα χρειάζεται να δώσεις το κάτι παραπάνω»

Διαβάστε τι είπε τεχνικός της ομάδας του ΠΑΟΚ για το μεγάλο ντέρμπι της Super League 1 με αντίπαλο τον Άρη μετά το 2-2 της Τούμπας

5258569
Ο Πάμπλο Γκαρσία επισήμανε στη NOVA για:

Το παιχνίδι και τη συνέχεια: «Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο μέρος. Είχαμε προβλήματα στη μεσαία γραμμή, ξέραμε ότι είχαν γρήγορους ποδοσφαιριστές μπροστά και προσπαθήσαμε να τους περιορίσουμε. Δυστυχώς ο Τζόλης παρουσίασε πρόβλημα την τελευταία στιγμή και δεν μπορούσε να ήταν μαζί μας. Βάλαμε τον Ουάρντα στα πλάγια, που έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια στο χώρο του κέντρου, αλλά τον “θυσιάσαμε” κατά κάποιο τρόπο. Ο Καγκάβα πήρε την ευκαιρία του για να αγωνιστεί. Μας στοίχισε που δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο μέρος.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c9re96rmvyap-sf)


Είναι εύκολο να μιλάμε κατόπιν εορτής για το τι διαφορετικό θα μπορούσαμε να κάνουμε. Μας βοήθησε που παίξαμε με δύο φορ στο δεύτερο μέρος. Η ευθύνη είναι πάντα δικιά μου όταν κάνω την ενδεκάδα. Με δύο επιθετικούς ήμασταν καλοί και δημιουργήσαμε προϋποθέσεις.

Οι ποδοσφαιριστές δουλεύουν καλά. Ξέρουμε καλά το ρόστερ της ομάδας που έχει νεαρούς ποδοσφαιριστές. Είμαι ευχαριστημένους από κάποιους από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, όπως ο Τσιγγάρας που ήταν καλός σήμερα. Δεν του είναι βάρος να φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα για τους νέους ποδοσφαιριστές.

Κλείσιμο
Μένουν ακόμη αρκετά παιχνίδια. Θα δώσουμε το μάξιμουμ μέχρι το φινάλε της σεζόν. Αυτό περνάμε πάντα στους παίκτες: να καταλάβουν σε ποιον σύλλογο παίζουν. Θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε. Να αγωνίζονται παίκτες με διάθεση για τη νίκη. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε ποιοι έχουν συμβόλαια και το ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει. Μερικές φορές μπορεί να μην αποδίδεις το 100%, όταν υπάρχουν διάφορα θέματα. Δεν μπορούμε να πούμε ότι οι ποδοσφαιριστές δεν προσπάθησαν αλλά στον ΠΑΟΚ χρειάζεται πάντα να δώσεις το κάτι παραπάνω. Αυτό δεν αγοράζεται στα φαρμακεία. Ή το έχεις ή δεν το έχεις».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης