Super League 1, Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης 1-1: Ο Αλί Μπαμπά κράτησε το σερί - Δείτε τα γκολ

Super League 1, Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης 1-1: Ο Αλί Μπαμπά κράτησε το σερί - Δείτε τα γκολ

Η εκπληκτική πορεία του Αστέρα συνεχίζεται με το 10ο σερί ματς αήττητος στη Super League 1 - Οι Αρκάδες με το γκολ του Αλί Μπαμπά έμειναν όρθιοι στο Περιστέρι, 1-1 με τον Ατρόμητο και βρέθηκαν στην 5η θέση -Κόκκινη στο φινάλε ο Ιγκλέσιας, με Μανούσο προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι

5257761
Ένας Ατρόμητος που δεν ήταν σούπερ αλλά ήταν βελτιωμένος έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με έναν refuse to lose Αστέρα Τρίπολης (ομάδα που αρνείται να χάσει δηλαδή) στο Περιστέρι. Οι Αρκάδες με αυτό το ματς έμειναν για 10ο σερί ματς αήττητοι.

Η τελευταία ήττα του Αστέρα ήταν από τον Ολυμπιακό στις 6 Ιανουαρίου. Η ήττα του από τον Ολυμπιακό είναι η μοναδική στα 15 τελευταία ματς του και με αυτή την επίδοση έκανε ρεκόρ κατηγορίας για την ομάδα. Σκόρερ στο ματς ήταν οι Μανούσος και Αλί Μπαμπά ενώ αποβλήθηκε ο Ιγκλέσιας.

ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ

Ο Ατρόμητος του Παντελίδη είχε αρχικά στο ματς μία διάταξη στο 4-3-3 με Αγκάγιεφ, Μανούσο και Μουνίθ στην επίθεση και τους Χαρίση, Σάλομον και Ούμπιδες στο κέντρο. Στον Αστέρα ο Ράσταβατς διάλεξε το 4-2-3-1 με Μπαράλες φορ και Σίτο, Ριέρα και Κρέσπι πίσω του και τους Βαλιέντε και Μουνάφο στο κέντρο.

ΕΝΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΚΟΛ

Στο α' μέρος σε ένα μεγάλο διάστημα το ματς ήταν αρκετά κακό και μονότονο. Ο Ατρόμητος κατάφερε να βρει γκολ από στατική φάση για να κάνει το 1-0 και γενικότερα φάσεις ιδιαίτερες δεν είχαμε.

Κλείσιμο
Στο 19ο λεπτό ο Μανούσος προ του Μπαράλες έκανε το 1-0 σε μία φάση με ευθύνη και άμυνας και Τσιφτσή μετά από κόρνερ του Μουνίθ. Με αυτόν τον τρόπο πήραν προβάδισμα οι γηπεδούχοι.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c9qdv0a97x5l-sf)


ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ, ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ

Λίγο πριν το 30' ο βασικός γκολκίπερ του Ατρόμητου αντιμετώπισε πρόβλημα. Ο Θεοδωράκης υπέφερε, έπεσε κάτω δύο φορές και εν τέλει έγινε αλλαγή στο 29' από τον Μανδά και ενώ έβαλε τα κλάματα. Έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν και να τον παρηγορήσουν μέχρι και οι Ιγκλέσιας και Νίκος Παπαδόπουλος. Στο 36' ο Μπαράλες είχε μία κεφαλιά έξω και στο 40' ένα φάουλ του Κρέσπι το έπιασε ο Μανδάς.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c9qe23b5pw89-sf)


ΠΙΕΣΗ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΘΕΝ ΓΚΟΛ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ο Αστέρας μέχρι να πάμε στο τέλος του α' μέρους πίεσε αισθητά και είχε φάσεις. Ο Ατρόμητος από την άλλη σκόραρε με τον Αγκάγιεφ αλλά το γκολ ακυρώθηκε με χρήση VAR ως οφσάιντ.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c9qehl5byc55-sf)


ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ, ΤΟ 1-1 Ο ΑΛΙ ΜΠΑΜΠΑ, ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΙΓΚΛΕΣΙΑΣ

Στο 2ο μέρος οι Αρκάδες επιχείρησαν να μπουν πιο δυνατά και να απειλήσουν ακόμα περισσότερο. Τους έλλειψε όμως η ουσία αλλά και η σωστή τελική προσπάθεια.

Όλα αυτά άλλαξαν στο 77'. Μετά το φάουλ του Άλβαρες ο Κωτσόπουλος έδιωξε πάνω στον Αλί Μπαμπά που με σουτάρα έκανε το 1-1.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c9qfgdkvctqh-sf)


Ο Ατρόμητος έψαξε το 2-1 χωρίς αποτέλεσμα ενώ λίγο πριν το τέλος του ματς αποβλήθηκε ο Ιγκλέσιας για χτύπημα πάνω στον Λάζαρο. Το τελικό σφύριγμα βρήκε τις 2 ομάδες στο 1-1 με 4-10 τελικές.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c9qg3qu2egs9-sf)


MVP: Ο Σάλομον. Συνολικά ένα γεμάτο ματς με καίριες αμυντικές παρεμβάσεις και μεγάλη προσπάθεια. Από κοντά και ο Χαρίσης.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Ο σκόρερ Μανούσος και σίγουρα και ο δημιουργός Μουνίθ. Θετικό και το πρόσημο του Μανδά και φυσικά εδώ μπαίνει και ο σκόρερ των Αρκάδων, ο Αλί Μπαμπά.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Οι μεσοεπιθετικοί του Αστέρα όχι ως προς τη δημιουργία. Κυρίως ως προς τις τελικές τους προσπάθειες. Εδώ μπαίνει και ο Ιγκλέσιας μόνο και μόνο για την κόκκινη.

Η ΓΚΑΦΑ: Λανθασμένη η αντίδραση της άμυνας και του Τσιφτσή στο κόρνερ του Μουνίθ για το 1-0. Λάθος και του Κωτσόπουλου στο 1-1 του Αλί Μπαμπά.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Τρομερά μεγάλο λάθος δεν υπήρξε. Στη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Αγκάγιεφ το VAR τον έδειξε οριακά μεν εκτεθειμένο αλλά εκτεθειμένο. Η 2η κίτρινη στον Ιγκλέσιας για το χτύπημα πάνω στον Λάζαρο ήταν σωστή.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ο Ατρόμητος πήγαινε να πάρει ένα ματς με λίγες φάσεις από τη μεριά του και ένα γκολ από στατική φάση. Ο Αστέρας είχε παραπάνω ευκαιρίες αλλά όχι ιδιαίτερα μεγάλη αποτελεσματικότητα. Παρόλα αυτά το ένα τέρμα της ισοφάρισης το βρήκε. Γενικά πάντως θα μπορούσαμε να είχαμε παρακολουθήσει ένα πιο καλό συνολικά ματς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θεοδωράκης (29' λ.τρ. Μανδάς), Γούτας, Μαυρομμάτης, Τομάσεβιτς, Νάτσος, Σάλομον, Χαρίσης, Ούμπιδες (80' Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος), Αγκάγιεφ (46' Νταβιώτης), Μουνίθ (67' Γκάλο) και Μανούσος (67' Κωτσόπουλος).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Τσιφτσής, Κώτσιρας (75' Γκαρσία), Άλβαρες, Χριστόπουλος, Σουάρεθ, Βαλιέντε (61' Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Ριέρα (90+ Φερνάντες), Σίτο (46' Λουίς Φερνάντεθ), Μπαράλες και Κρέσπι (75' Αλί Μπαμπά).

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης