Super League 1: Ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης στην Τούμπα

Super League 1: Ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης στην Τούμπα

Το μεγάλο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής της Super League 1 είναι φυσικά αυτό του ΠΑΟΚ με τον Άρη που θα διεξαχθεί την Κυριακή (07/03, 19:30) στο γήπεδο της Τούμπας

paokarisss
Αυτή την Κυριακή 7 Μαρτίου (19:30) σειρά έχει το κλασικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον «Δικέφαλο» του Βορρά και τους «κιτρινόμαυρους» για την 25η αγωνιστική!

Ο ΠΑΟΚ του Πάμπλο Γκαρσία έδειξε να βρίσκει τον καλό του εαυτό την κατάλληλη στιγμή, δηλαδή πριν τα play off του πρωταθλήματος, όμως ο Αστέρας Τρίπολης τον προσγείωσε ανώμαλα και στη ρεβάνς Κυπέλλου με τη Λαμία που ακολούθησε δεν είχε να επιδείξει τίποτα το σημαντικό αγωνιστικά. Συγκεκριμένα, οι «ασπρόμαυροι» έκαναν ένα αήττητο σερί έξι αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», εκ των οποίων οι πέντε ήταν νίκες.

Μετά το 4-0 επί της Λαμίας στο Κύπελλο, με το οποίο ουσιαστικά «κλείδωσαν» την πρόκριση, ηττήθηκαν 2-1 από τον Αστέρα στην Τρίπολη και έχασαν εκ νέου έδαφος, ενώ η ρεβάνς με τη Λαμία έπαιξε περισσότερο το ρόλο της... δυνατής προπόνησης ενόψει του ντέρμπι με τον Άρη.

Στον αντίποδα, ο δραματικός αποκλεισμός από τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο παραμένει νωπός, όμως η ομάδα του Άκη Μάντζιου παρουσίασε αξιοσημείωτη σταθερότητα στα μέσα στη χρονιά, καταφέρνοντας να διαχειρίζεται τις «κοιλιές» στην απόδοσή της, γεγονός που την έχει διατηρήσει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. 

Ωστόσο, την προηγούμενη αγωνιστική κατάφεραν να βρουν ξανά τον καλό εαυτό τους και να επικρατήσουν 3-0 του Ατρόμητου. Μετά την ήττα στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 2-1 από τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο, ο Άρης το πάλεψε στη ρεβάνς, προηγήθηκε στο 55' με πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα, αλλά το λάθος του Κουέστα στο τέλος έφερε το γκολ του Μπουχαλάκη και τον αποκλεισμό. Οι «κίτρινοι», λοιπόν, αφοσιώνονται στο πρωτάθλημα και καλούνται στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ να δείξουν χαρακτήρα και να ξεπεράσουν το σοκ του αποκλεισμού.

Εκτός όμως από το ντέρμπι η 25η αγωνιστική περιλαμβάνει κι άλλες σπουδαίες αναμετρήσεις, OΦΗ – ΑΕΛ (6/3, 15:00), Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης (6/3, 17:15), Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός (6/3, 19:30), Ολυμπιακός – ΠΑΣ Λαμία (7/3, 15:00), Παναιτωλικός – Βόλος ΝΠΣ (7/3, 17:15), ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης (8/3, 19:30).

25η αγωνιστική

Σάββατο 6 Μαρτίου

Κλείσιμο
15:00 ΟΦΗ - ΑΕΛ, Novasports2HD

17:15 Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης, Novasports1HD

19:30 Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός, Novasports2HD


Κυριακή 7 Μαρτίου

15:00 Ολυμπιακός – ΠΑΣ Λαμία, Novasports1HD

17:15 Παναιτωλικός – Βόλος ΝΠΣ, Novasports2HD

19:30 ΠΑΟΚ - Άρης, Novasports1HD


Δευτέρα 8 Μαρτίου

19:00 PreGameShow ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης, Novasports1HD

19:30 ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης, Novasports1HD
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης