Πιστεύει στον Γκαρσία ο Σαββίδης

Πιστεύει στον Γκαρσία ο Σαββίδης

Εκνευρισμένος με την εικόνα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη ήταν ο Ιβάν Σαββίδης, όμως ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ στηρίζει απόλυτα τον Πάμπλο Γκαρσία.

074159
Προβληματισμό έχει φέρει στις τάξεις του ΠΑΟΚ η ήττα από τον Αστέρα και η εικόνα της ομάδας στην Τρίπολη.

Ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται να ήταν εκνευρισμένος μετά το συγκεκριμένο αποτέλεσμα του «Δικεφάλου του Βορρά» στην Αρκαδία και παρουσιάζεται ιδιαίτερα προβληματισμένος για την γενικότερη πορεία της ομάδας, η οποία έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα που έχουν ως συνέπεια σημαντικές απώλειες βαθμών.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ έχει εκφράσει την πίστη του για τη δυναμική του ρόστερ και έχει τονίσει πως οι παίκτες έχουν αδικήσει πολλές φορές τους εαυτούς τους.

Από εκεί και πέρα, στηρίζει απόλυτα τον Πάμπλο Γκαρσία για τον οποίο θεωρεί πως είναι ο άνθρωπος που θα πάει στην επόμενη μέρα τον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, το κυριακάτικο ματς με τον Άρη στην Τούμπα θεωρείται παιχνίδι-ορόσιμο, αν και υπάρχουν αρκετοί αγώνες μαζί με εκείνους για τα πλέι οφ.

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο, ενώ δεν αποκλείεται να μιλήσει στους παίκτες ο Ιβάν Σαββίδης για να τους μεταφέρει την επιθυμία του για «τρίποντο» στο τοπικό ντέρμπι.

Πηγή: SportFM
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης