Super League 1, Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: Μηδέν θέαμα, μηδέν γκολ

Super League 1, Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: Μηδέν θέαμα, μηδέν γκολ

Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα είχαν από μόνο μία σημαντική ευκαιρία σε ματς με δυναμισμό και λεπτές ισορροπίες, αλλά η τελική ισοπαλία δεν... απογοήτευσε καμία από τις δύο αντιπάλους στην 24η αγωνιστική της  Super League 1

lamiapass
Σε ένα παιχνίδι που η παροιμία «φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη», Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στο μηδέν, δείχνοντας ξεκάθαρα πως βασικό τους μέλημα ήταν να μην χάσουν. Ένα 0-0 που μόνο άδικο δεν το λες, καθώς σε 90 λεπτά αγώνα είχαμε μόλις από μία καλή στιγμή για κάθε ομάδα.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c9lcf07hudjl-sf)


Οι γηπεδούχοι είχαν ως στόχο να πάρουν κάτι από το ματς με την λογική του «φασούλι το φασούλι, γεμίζει το σακούλι», οι φιλοξενούμενοι από την άλλη σίγουρα είχαν το μυαλό τους και στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο και αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο του «Αθανάσιος Διάκος».

Με τον βαθμό αυτό η Λαμία έφτασε τους 19 και ισοβαθμεί με τον ΟΦΗ, ενώ ο ΠΑΣ έχει πλέον 25 όσους και ο Απόλλωνας Σμύρνης, με τους Γιαννιώτες να κάνουν άλμα σωτηρίας, καθώς πλέον είναι εξαιρετικά δύσκολο να κινδυνέψουν.

Με 4-2-3-1 η Λαμία
Κλείσιμο
Όσον αφορά την διάταξη, οι γηπεδούχοι κατέβηκαν με 4-2-3-1. Συγκεκριμένα ο Επασί ήταν κάτω από τα δοκάρια, οι Τζανακόπουλος, Αντέτζο στο κέντρο της άμυνας, ο Σκόνδρας δεξί μπακ και ο Μαρτίνες αριστερό. Αμυντικά χαφ ήταν οι Τζανδάρης και Μπεχαράνο, με τον Ρόμανιτς αριστερό εξτρέμ, τον Ντέλετιτς δεξί και τον καραμάνο πίσω από τον Αραμπούλι.

Το 4-4-1-1 διάλεξε ο Γιαννίκης
Από την πλευρά του Αργύρης Γιαννίκης προτίμησε το 4-4-1-1. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Λοντίγκιν, έχοντας ως κεντρικούς αμυντικούς τους Κάργα και Εραμούσπε, τον Σάλιακα δεξί μπακ και τον Πίρσμαν αριστερό. Στο κέντρο από δεξιά προς αριστερά ήταν οι Καρτάλης, Ντομίνγκες, Κάστρο και Ελευθεριάδης και πίσω από τον Παμλίδη ήταν ο Κριζμάν.

Μόλις δύο φάσεις στο πρώτο μέρος
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή για το ματς με το πρώτο ημίχρονο. Ένα πρώτο ημίχρονο που ξεκίνησε με καλό σχετικά ρυθμό, αλλά μετά το πρώτο τέταρτο είχαμε συνολικά ένα κακό ματς. Η πρώτη καλή στιγμή υπήρξε στο 26' με τον Επασί να διώχνει την εξ' επαφής κεφαλιά του Κάργα, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα και πάλι ο τερματοφύλακας της Λαμίας ήταν εκεί προλαβαίνοντας τον Ελευθεριάδη. Αυτές οι δύο φάσεις ήταν και ότι καλύτερο είδαμε στα πρώτα 45 λεπτά.

Καλύτερη Λαμία στην επανάληψη αλλά και πάλι χωρίς φάσεις
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο. Με αργό ρυθμό και χωρίς καμία φάση. Η Λαμία ήταν καλύτερη αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει τον αντίπαλό της, κάτι που τελικά έκανε στο 66'. Στο λεπτό αυτό ο Αραμπούλι από εξαιρετική θέση σούταρε πάνω στον Λοντίγκιν χάνοντας σπουδαία ευκαιρία για το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν τις ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο με τον Μιλιντσεάνου τον οποίο στο 91' πρόλαβε και πάλι ο Επασί και κάπως έτσι τελείωσε το παιχνίδι.

MVP: Σε ένα παιχνίδι στο οποίο στα 90 λεπτά εκτός των καθυστερήσεων είχαμε μόλις 3 καλές φάσεις, δεν μπαίνουμε καν στην διαδικασία να βάλουμε MVP.

Στο ύψος του: Το ίδιο θα λέγαμε και στο ύψος του, αλλά σε αυτή την περίπτωση θα βάλουμε τους Επασί και Λοντίγκιν που όταν χρειάστηκε ήταν εκεί.

Αδύναμος κρίκος: Και οι δύο ομάδες από το κέντρο και μπροστά. Κακό ποιοτικά παιχνίδι χωρίς φαντασία, χωρίς φάσεις, χωρίς τίποτα.

Η «γκάφα»: Εδώ μπαίνει άνετα η φάση του Αραμπούλι που από εξαιρετική θέση έστειλε την μπάλα πάνω στον Λοντίγκιν στην μεγαλύτερη φάση του αγώνα.

Το «στραγάλι»: Θα μπορούσε να δείξει κάποιες κάρτες παραπάνω, αλλά συνολικά ο Παπαδόπουλος δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα στο σημερινό παιχνίδι.

Το «ταμείο» του gazzetta.gr: Το θέμα είναι πως θες να δει το ποτήρι. Άνετα το βλέπεις μισοάδειο αναφορικά με το κακό θέαμα, αλλά από την άλλη το βλέπεις και μισογεμάτο καθώς οι δύο ομάδες πήραν από έναν σημαντικό βαθμό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Επασί, Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Καραμάνος, Ντέλετιτς (89′ Πίτι), Ρόμανιτς (58′ Μπα (73′ Γκαζαριάν)), Αραμπούλι

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Κάργα, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Κάστρο (77′ Λιάσος), Ντομίνγκεζ, Καρτάλης, Ελευθεριάδης (73′ Μπρένερ), Κρίζμαν (73′ Μιλιντσεάνου), Παμλίδης (90′ Παντελάκης)

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα: 

Ο Δημήτρης Λιγνάδης «αρνείται όλες τις κατηγορίες, είναι ειλικρινής και έντιμος» λέει ο δικηγόρος του

Lockdown: Πότε θα ανοίξει το λιανεμπόριο – Τα σενάρια που εξετάζει η κυβέρνηση

Δημήτρης Λιγνάδης: Από τη δόξα στη συντριβή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης