Δοκιμασία για ΠΑΟΚ, μάχη με φόντο την σωτηρία στην Ριζούπολη

Δοκιμασία για ΠΑΟΚ, μάχη με φόντο την σωτηρία στην Ριζούπολη

Στην Τρίπολη ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται κόντρα στον πάντα επικίνδυνο Αστέρα, την ώρα που στην Ριζούπολη Απόλλωνας και ΟΦΗ διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την παραμονή στα δύο ματς που ανοίγουν την αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Super League Interwetten. 

asteras-paok
Ο Απόλλωνας γνώρισε την ήττα από τον Βόλο την προηγούμενη αγωνιστική, χωρίς πάντως να χαλάσει το κλίμα στην ομάδα. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας και κρατάει την τύχη στα χέρια της, και με νίκη κόντρα στον ΟΦΗ κάνει αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Κανένα αγωνιστικό πρόβλημα για τον Γιώργο Παράσχο. Αντίθετα, το κλίμα στον ΟΦΗ είναι κάκιστο. Η ομάδα διανύει παρατεταμένο ντεφορμάρισμα με αποτέλεσμα πλέον να είναι μόλις δύο βαθμούς πάνω από την θέση των μπαράζ. Επτά σερί ήττες για τους Κρητικούς με τους οργανωμένους να τα ψέλνουν για τα καλά στους παίκτες του Σίμου. Νέο πρόβλημα ο Καστάνιος, αρκετοί μακροχρόνιοι.

Στο άλλο ματς του Σαββάτου, ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ. Οι Αρκάδες έφυγαν από το ΟΑΚΑ με τον βαθμό της ισοπαλίας δείχνοντας για άλλη μια φορά πως θα είναι ανταγωνιστικός και στα πλέι οφ. Η ομάδα του Ράσταβατς βρίσκεται στην 6η θέση σε μια άκρως πετυχημένη σεζόν στο πρωτάθλημα. Ο Σέρβος τεχνικός υπολογίζει ξανά στον Καπίγια. Ο ΠΑΟΚ ανέβηκε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας μετά την άνετη επικράτηση επί της Λαμίας με 4-0. Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει χτίσει ένα μίνι σερί με τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια και θέλει να μπει στα πλέι οφ από την δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Επικίνδυνη έξοδος για τους παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία σε ένα γήπεδο που δεν είναι και η πιο εύκολη έδρα. Δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Ινγκασον και Σβαμπ και οι τραυματίες Κρέσπο, Αουγκούστο και Μιχάι.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο (27/2)

17:15 Απόλλων Σμύρνης - ΟΦΗ (NS1)
19:30 Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ (NS2)

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης